PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tek rakibi Lionel Messi


Melancholy
02-27-2011, 23:19
http://www.spor3.com/images/news/395386.jpg (http://www.spor3.com/tek-rakibi-lionel-messi-696592h.htm)


Alex de Souza, Türkiye'de rakipsiz olduğunu Kasımpaşa maçında bir kez daha kanıtladı.

Daha sezonun yarısı geride kaldı... Ancak 'katı savunma yapılıyor' denilen Süper Lig'de 17 gole ulaştı. Alex de Souza, Türkiye'de rakipsiz olduğunu Kasımpaşa maçında bir kez daha kanıtladı.

Alex de Souza... Her gelen yabancı oyuncu onunla karşılaştırıldı, ‘koşmuyor’ diye eleştirilere uğradı. Son olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’la yıldızının barışmadığı ortaya atıldı, “Brezilya’ya dönüyor” denildi. Yıllanmış şarap gibi her geçen sezon daha iyi bir performans gösteren Alex de Souza, bu sene ulaşılması zor bir rekora doğru gidiyor. 22 maçta 17 gol atan Sambacı, Türkiye’yi aştı ve dünyanın en iyisi olarak gösterilen Lionel Messi’yle yarışmaya başladı. İspanya Ligi’nde 21 maça çıkan Messi, rakip fileleri 25 kez havalandırmıştı.

Tek başına Buca’yı geçti
Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yla oynadığı maça da ilk 11’de başlayan Brezilyalı yıldız, mücadelenin 32. dakikasında sahneye çıktı. Yaklaşık 30 metreden şık bir vuruş yapan Brezilyalı oyuncu, Süper Lig’de bu sezonki 17. golünü kaydetti. Daha şubat ayında bu sayıya ulaşan Brezilyalı, istatistikleri alt-üst etti. Bilindiği gibi Bucaspor’un tıpkı Alex gibi 17 golü bulunuyor. Ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor’un 19, Kasımpaşa’nın 20, Antalyaspor’un 21 golü var.

Fanatik