PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lugano ayrılacağı tarihi açıkladı...


Melancholy
02-25-2011, 23:29
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/lugano_ayrilacagi_tarihi_acikladi_1.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/lugano-ayrilacagi-tarihi-acikladi-2011-02-25.html)



Lugano ayrılacağı tarihi açıkladı

Diego Lugano, 2012 Olimpiyatları'nın ardından Türkiye'den ayrılacağını açıkladı.




2006 yılından beri Sarı-Lacivertli formayı giyen Uruguaylı yıldız, eve dönüş yolunda ilk tercihinin Brezilya kulüplerinden Sao Paulo olacağını söyledi
İLK TERCİHİ SAO PAULO

F.Bahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano'ya eski kulübü Sao Paulo talip oldu. Globo Esporte'de yer alan habere göre ocak ayında Lugano'ya bir teklif yapıldı. Uruguaylı futbolcunun cevabı ise, '2012'de Uruguay ile Olimpiyat'larda oynadıktan sonra eve döneceğim. Şimdiden o günü konuşmak için erken. Ama dönüş yolumdaki ilk tercihim Sao Paulo olacak' oldu.

31 yaşındaki Diego Lugano'nun Fenerbahçe'deki sözleşme bitiş tarihi ise 31 Mayıs 2013. Uruguaylı futbolcunun Kıtalararası şampiyonluk yaşadığı Sao Paulo'da yeniden forma giymek için sözleşmesindeki artı bir yıllık opsiyonu kullanmaması gerekiyor. 2006'da F.Bahçe'ye transfer olan Uruguaylı futbolcunun sözleşmesi, 2009 yılında tam 4 yıllığına uzatılmıştı.


ensonhaber