PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''7'' bela Lyon !.. LYON: 1 - REAL MADRİD: 1


Melancholy
02-24-2011, 11:03
''7'' bela Lyon !..


Şampiyonlar Ligi 2. tur (Son 16) ilk maçında "belalısı" Lyon'a konuk olan Real Madrid, rakibi karşısındaki kara bulutları yine dağıtamadı ancak evine avantajlı bir skorla döndü..


http://www.ajansspor.com/resimv3/lyon_real_mix_220211.jpg




(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

LYON: 1 - REAL MADRİD: 1

Stat
Stade Gerland

Hakem
Wolfgang Stark (Almanya)

Lyon
Lloris, Cris, Lovren, Kallstrom (Dk. 77 Pjanic), Bastos (Dk. 70 Briand), Reveillere, Gomis, Delgado (Dk. 69 Pied), Cissokho, Toulalan, Gourcuff

Real Madrid
Casillas, Ramos, Carvalho, Pepe, Arbeloa, Alonso, Khedira (Dk. 68 Diarra), Mesut Özil (Dk. 76 Marcelo), Di Maria, Ronaldo, Adebayor (Dk. 65 Benzema)

Gol
Dk. 83 Gomis (Lyon), Dk. 65 Benzema (Real Madrid)

Sarı kart
Dk. 49 Bastos, Dk. 63 Cris, Dk. 70 Pied (Lyon), Dk. 10 Ramos, Dk. 45 Di Maria, Dk. 90 Casillas (Real Madrid)

Şampiyonlar Ligi 2. tur (Son 16) ilk maçında Lyon ile Real Madrid kozlarını Fransa'da paylaştı.

Lyon, Şampiyonlar Ligi'nde adeta belalısı olduğu Real Madrid ile yaptığı 6 maçın 3'ünü kazanmış, diğer 3'ünden
beraberlikle ayrılmıştı. Fransız ekibi, evinde oynayarak kazandığı bu 3 maçta da kalesinde gol görmemişti.

Bir trülü diş geçiremediği rakibi karşısına tur için avantajlı bir skor yakalamak için çıkan Real'de ise Fransız Golcü Benzema eski takımı karşısında maça yedek kulübesinde başladı.

İlk yarıda Real Madrid'in en etkili tehlikesi Ronaldo'nun serbest vuruşu ile gelirken, ev saibi Lyon Gomis'le gole yaklaştı ancak sonuç alamadı. Taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Mücadelenin 65. dakikasında Adebayor'un yerine oyuna giren Benzema, daha oyuna gireli 1 dakika olmadan Ronaldo'nun pası ile topla buluştu. Topu sürükleyen Fransız golcü rakibinden sıyrıldı ve yerden şutu, Cris'in çabalarına rağmen ağlara gitti.

Pes etmeye niyeti olmayan Lyon, 83'te golü buldu. Gourcuff'un ceza sahasına kullandığı serbest vuruşta Cris, Pepe ile yükseldi ve aralarından seken top Gomis'in önüne düştü. Casillas ile karşı karşıya kalan golcü oyuncunun plasesinde meşin yuvarlak Casillas'ın yanından ağlara gitti ve skora denge geldi.

Kalan dakikalarda skor değişmeyince Real Madrid, öne geçtiği maçta Lyon ile 1-1 berabere kaldı.

Rakibiyle Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı 7. maçı da kazanamayan Real Madrid, Fransız ekibine 4. deplasmanda maçında gol atabildi ve ebine avantajlı sayılabilecek bir skorla gitti.

İki ekip arasındaki rövanş maçı 16 Mart Çarşamba günü Real Madrid'in sahası Santiago Bernabeu Stadı'nda yapılacak ve çeyrek finale yükselecek ekip belli olacak.

NOYAN
02-24-2011, 14:43
bu sefer real geçer turu. mourinho taklaya gelmez :D