PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rivaldo'dan muhteşem gol


Melancholy
02-04-2011, 23:58
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/rivaldodan_muhtesem_gol_3.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/rivaldodan-muhtesem-gol-2011-02-04.html)




Rivaldo'dan muhteşem gol


Brezilyalı yıldız Rivaldo, yeni takımı Sao Paulo ile çıktığı ilk maçta golle tanıştı.



Ronaldo, Ronaldinho, Roberto Carlos, Deco ve Elano gibi isimlerin ardından, Rivaldo da kariyerinin son bölümünde ülkesine dönmeyi tercih etmişti. Özbekistan'ın Bunyodkor kulübünden kiralık olarak Sao Paulo'ya transfer olan 38 yaşındaki deneyimli oyuncu, yeni takımı ile henüz ilk maçında fileleri havalandırmayı başardı...
38 YAŞINDA AMA..

Maçın yıldızlarından biri de, Sao Paulo kalecisi Rogerio Ceni'ydi. Futbol tarihinin en golcü kalecilerinden Ceni, sadece penaltı vuruşlarında değil; serbest atışlarda da ne kadar tehlikeli olduğunu gözler önüne serdi.
Karşılaşma Sao Paulo'nun 3-2 üstünlüğü ile son buldu. Rivaldo'nun Brezilya'ya dönmesi tartışmaları da beraberinde getirmişti. Zira 38 yaşındaki futbolcu, Sao Paulo ile aynı ligde bulunan Mogi Mirim takımının da başkanlığını yapıyordu. FIFA'nın çıkar çatışması yaratacağı gerekçesiyle transfere tepki göstermesi üzerine, Rivaldo geçici olarak Mogi Mirim'in başkanlığından ayrılmıştı.

RİVALDO'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ (http://videonuz.ensonhaber.com/izle/ivaldo-sao-paulo-da-ilk-macinda-gol-atti)

ensonhaber