PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güiza'nın inadı inat !..


Melancholy
02-04-2011, 22:49
Güiza'nın inadı inat !..


Fenerbahçe'de istenileni veremeyen ve sakatlıklar boğuşan Güiza adeta baş belası oldu. Alacaklarından vazgeçmeyen İspanyol oyuncu, Yıldırım'ın anlaştığı son takıma da gitmedi..


http://www.ajansspor.com/resimv3/azizyildirim_guiza_gitmedi.jpg




Aziz Yıldırım yönetimi, Mallorca ile anlaştı ama Güiza’yı ikna edemedi. Şu ana kadar 7.5 milyon Euro alan Okçu, kontratı bitene kadar 4.5 milyon Euro daha alacağı için gitmeye yanaşmadı.
Başkan Aziz Yıldırım Güiza’yı kovdu, ancak İspanyol futbolcu yine de gitmedi...

Transferin bitmesine sayılı günler kala yabancı kontenjanını boşaltmak için Okçu ile yolları ayırmak isteyen Sarı-Lacivertliler bunu başaramadı. Geçen hafta Güiza’yı kulübe çağıran başkan Yıldırım, futbolcuya artık kendisini kadroda düşünmediklerini ifade etti.

MALLORCA İLE ANLAŞILDI AMA
17 milyon Euro ödenerek alınan İspanyol futbolcunun eski kulübü Mallorca ile düşük bir bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlandı. İspanyol oyuncuyu gönderip yerine yabancı bir orta saha oyuncusu almayı planlayan yönetimin, Güiza’nın ayrılmak istememesi yüzünden bu planını gerçekleştiremediği ortaya çıktı.

PARAYI SEÇTİ
Bu sezon oynamadan şu ana kadar 1.5 milyon Euro’yu cebine koyan yıldız oyuncuya Mallorca kulübü de 1.5 milyon Euro teklif etti. Ancak gelecek sezona kadar mukavelesi bulunan ve Sarı-Lacivertli kulüpten yıllık 3 milyon Euro alan Güiza futbol oynamak yerine yine parayı tercih etti.

LAUDRUP DA ÇARE OLAMADI
Mallorca teknik direktörü Laudrup, gelmesi konusunda Güiza ile görüştü ancak umduğunu bulamadı. Yıldız oyuncu ile telefon görüşmesi yapan genç teknik adam, Okçu’yu ikna edemedi.

4.5 MİLYON EURO DAHA ALIP BEDAVAYA GİDEBİLİR
Başkan Aziz Yıldırım’ın ise Güiza’nın gitmemekte diretmesi sebebiyle oldukça sinirlendiği belirtildi. Şu ana kadar kulüpten 7.5 milyon Euro kazanan İspanyol futbolcu, mukavelesini tamamlarsa cebine 4.5 milyon Euro daha koyacak. Ve elini kolunu sallayarak serbest oyuncu statüsünde gelecek sezon sonunda başka bir kulübe gidecek.

HTSPOR