PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kriztian Baroni..


Melancholy
02-04-2011, 22:48
Kriztian Baroni..


Baroni'nin sözleşmesini feshetmek için bir tek Saracoğlu'nun tapusunu istemediği kaldı..




http://www.ajansspor.com/resimv3/cristianbaroni_yazili020211.jpg




Brezilyalı futbolcu, yönetimden yıllık 2.2 milyon euroluk alacağının kalan yarısını talep etti

Sambacı bununla da yetinmedi yaklaşık 5 milyon euro eden bonservisini de F.Bahçe'den bedavaya istedi

F.Bahçe, Andre Santos ile birlikte Cristian Baroni'yi transfer ettiğinde resmi internet sitesinin girişine 'İki dünya yıldızı' ifadesini kullanmış, Brezilya basını da 'Cristian ve yıldız' kelimelerinin aynı cümle içinde geçmesini şaşkınlıkla karşılamıştı. İki yıl önce yeni Stephen Appiah olması beklenen, yıldız olarak nitelenen Cristian, aradan geçen süre zarfında 'Kriztian'a dönüştü.

GEL DE ÇIK İŞİN İÇİNDEN
CRİSTİAN, F.Bahçe'den gönderilecek futbolcular sayıldığında Türk futbol kamuoyunda bütün sempatisini kaybeden Bilica'dan bile önce sayılmaya başlandı. Ancak Corinthians'la anlaşan Brezilyalı futbolcuyu elden çıkarmak o kadar da kolay olmuyor.

EN ZOR TERCİH
SARI-Lacivertli yöneticilerle görüşen sambacı, 'Sezon sonuna kadar alacaklarımı istiyorum' dedi. Bu da yıllık 2.2 milyon euro alan Cristian'a F.Bahçe'nin 1 milyon euro civarında para ödemesi anlamına geliyor. Brezilyalı oynamadan alacağı parayla da yetinmeyip üstüne bir de 5 milyon euro değerindeki bonservisini istedi. F.BAHÇE yönetimi de 6 milyon euroluk bir zararı göze almak ile Aykut Kocaman'ın 18'e bile almadığı Cristian'a tribünde otururken bir milyon euro ödemek arasında tercih yapmak zorunda kaldı.

AKŞAM