PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte milli kadro !..


Melancholy
02-04-2011, 22:43
İşte milli kadro !..


A Milli Takımımız'ın 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da Güney Kore ile yapacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belli oldu.




http://www.ajansspor.com/resimv3/milli_idman_yazi_040211_01.jpg




Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, aday kadroya 24 futbolcu davet edildi.

Aday kadroya Trabzonspor'dan 6, Galatasaray'dan 5, Fenerbahçe'den 4, Beşiktaş'tan ise 1 futbolcu alındı.

(A) Milli Futbol Takımı'nın Güney Kore ile yapacağı özel milli maçın aday kadrosuna çağrılan futbolcular şöyle:
Volkan Demirel, Fehmi Mert Günok, Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak, Serkan Balcı, Selçuk İnan, Engin Baytar, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Trabzonspor), Serdar Kesimal (Kayserispor), Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Sabri Sarıoğlu, Yekta Kurtuluş, Kazım Kazım (Galatasaray), Fehmi Emre Güngör (Gaziantepspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Gökhan Süzen (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Yiğit İncedemir (Manisaspor), Mehmet Ekici (Nürnberg), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Tunay Torun (Hamburg)

-TUNAY VE MERT İLK KEZ-
(A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hidding, Almanya 1. Ligi (Bundesliga) futbol takımlarından Hamburg'un 20 yaşındaki futbolcusu Tunay Torun'u, ay-yıldızlıların Güney Kore ile 9 Şubat'ta Trabzon'da yapacağı maçın

kadrosuna dahil etti. Genç futbolcu daha önce en büyük hayallerinden birinin (A) Milli Takım'da oynamak olduğunu belirtmiş, Guus Hidding ile yardımcısı Oğuz Çetin bu oyuncuyu izlemek üzere Almanya'ya gitmişti.

Hidding, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Fehmi Mert Günok'u da ilk kez kadroya çağırdı.

(A) Milli Takım'ın 17 Kasım 2010 tarihinde Hollanda ile yaptığı özel maç için ilk kez çağrıldığı milli takım kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkarılan Gökhan Süzen de yine kadroya çağrılan futbolcular arasında yer aldı.



Ajansspor