PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener'de Sıra İç Transferde !..


ĄηêŁkå39™
01-24-2011, 21:35
Fener'de Sıra İç Transferde !..

Fenerbahçe'de ikinci yarıya hem 3 puan, hem de zirvedeki rakipleriyle farkı biraz olsun kapatmanın keyfi yaşanırken, iç transfere yönlenilmesi, takım içinde memnuniyet yarattı...

LİG Tv'de yayınlanan habere göre Ligde kader maçı olarak görülen Trabzonspor karşılaşması öncesinde büyük moral kazanan sarı lacivertliler, takım içinde yaşanan bazı sorunların çözümü yolunda da, gelecek için umut verdi.
http://www.ajansspor.com/resimv3/SemihSenturk_idman01.jpg
Andre Santos'un yeniden ilk 11'e yerleşmesi, kaptan Alex başta olmak üzere, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Semih ve Uğur Boral ile görüşülmelere başlanması oyuncular arasında memnuniyet yarattığı öğrenildi.

Özellikle sol kanatta yaşanan sıkıntıya rağmen Andre Santos'un takımda kalmasına karar verilmesinin ardından, gözler teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın açıklamaları doğrultusunda yapılacak 1 yabancı transferine çevrildi.

Medical Park Antalyaspor maçında yabancı kontenjanı boş olmasına rağmen Guiza ve Bilica ile birlikte Cristian Baroni'yi 18 kişilik kadroya almaması dikkat çekerken, Yönetimin transferde rotayı orta saha oyuncusuna çevirdiği belirtildi.

Temasa geçilen oyuncularla ilk görüşmelerin yapıldığı kaydedilirken, arayışların yine Fransa Ligi'nde devam ettiği öğrenildi. Transfer döneminin bitimine 1 hafta kalması nedeniyle, çabuk hareket etmek zorunda olan yönetimin, Aykut Kocaman'ın daha önce izleyip olumlu rapor verdiği 2 oyuncu ile yakından ilgilendiği, bu isimlerden birisi ile ara transferde olmasa bile sezon sonu için söz kesileceği ifade edildi.

ajansspor