PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş Cola Turka: 71 Galatasaray Cafe Crown: 73 Derbi Beyi Aslan...


Melancholy
01-02-2011, 21:01
Derbi beyi Aslan..


Beko Basketbol Ligi'nde 2011 yılının ilk derbisini geçen hafta Fenerbahçe Ülker'i yenerek zirveye yerleşen Galatasaray Cafe Crown kazandı. Baştan sona kıran kırana geçen maçta sarı kırmızılılar, Iversonlı siyah beyazlıları yenmeyi başararak liderliğini sürdürdü..




http://www.ajansspor.com/resimv3/gs_bjk020111.jpg


NOTLAR..NOTLAR..NOTLAR..
Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka ile Galatasaray Cafe Crown arasında yapılan yılın ilk derbisine siyah-beyazlıların ara transferde kadrosuna dahil ettiği Portekizli futbolcular da izledi.

Portekiz'den bugün özel bir uçakla İstanbul'a gelen Beşiktaş'ın yeni transfer ettiği futbolcular Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes, Atatürk Havalimanı'ndan direkt BJK Cola Turka Arena'ya geldi. Simao, Almeida ve Fernandes ile birlikte İstanbul'a gelen Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma, vatandaşlarının yanında protokol tribününden derbi maçı takip etti.

Beşiktaş formalarıyla salona giren yeni transferler Simao, Almeida ve Fernandes ile Quaresma'ya siyah-beyazlı taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Önce Quaresma için tezahürat yapan taraftarlar, daha sonra tek tek yeni transferleri için bağırırken, oyuncular da ayağa kalkarak taraftarları selamladı.

Taraftarlar, oyuncularla birlikte salona gelen Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı için ''Serdal Adalı bize Messi'yi getir'' diye tezahürat yaptı. Taraftarlar bir ara ''Burası Portekiz buradan çıkış yok'' diye bağırdı.

Bu arada, Almeida'nın cep telefonuyla tribünlerinin görüntüsünü çektiği görüldü.

Karşılaşmayı Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli, genel sekreter Fahrettin Curoğlu, yöneticiler Şeref Yalçın, Doğan Küçükemre, Cengiz Zülfikaroğlu da protokol tribününden takip etti.

-SALON DOLDU-
Beşiktaşlı taraftarlar karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. BJK Cola Turka Arena tıklım tıklım dolarken, dışarda da çok sayıda taraftar kaldı. Bileti olmayan taraftarlar ise salonun çevresine alınmadı.

Karşılaşmaya takımlar arasındaki anlaşma gereği Galatasaraylı taraftarlar alınmadı.

-CHATMAN KADRODA YOK-
Beşiktaş Cola Turka'da kadro dışı bırakılan ABD'li Mire Chatman, derbi maçta oynamadı.

Chatman, disiplinsiz davranışları nedeniyle hafta içinde süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

-SARI-KIRMIZILILARDA CANER OYNAYAMADI-
Galatasaray Cafe Crown'da ise sakatlığı bulunan Caner Topaloğlu, forma giyemedi.

Fenerbahçe Ülker maçında sakatlanan ve elinde kırık tespit edilen Caner, derbide oynayamazken, ayak tırnağı düşen Ermal'ın ise maçta forma giydi.



Ajansspor