PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 12 Dev Adam’ın yeni antrenörü belli oldu...


Melancholy
12-25-2010, 22:06
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/iste_12_dev_adamin_yeni_coachu_1.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/iste-12-dev-adamin-yeni-coachu.html)



A Milli Basketbol Takımımız'ın yeni coachu Orhun Ene oldu.

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, geçtiğimiz hafta bir toplantı yaptığı başarılı çalıştırıcıya, “Dünya İkincisi 12 Dev Adam, artık sana emanet” dedi. Resmi açıklamanın 10 gün içinde yapılacağı öğrenildi.

YENİ COACHU ORHUN ENE
Miliyet'in haberine göre; 2004 yılından bu yana takımın başında bulunan Karadağlı çalıştırıcı Bogdan Tanjevic’in kontratının bitmesi ve sağlık sorunları nedeniyle sözleşmenin uzatılmasının gündeme gelmemesi nedeniyle arayışlara giren Basketbol Federasyonu Yönetimi, uzun yıllardır ay-yıldızlı ekipte yardımcı antrenörlük yapan ve aynı zamanda Banvit takımını çalıştıran Orhun Ene’de karar kıldı. Geçtiğimiz hafta İstanbul’da Ene ile bir araya gelen ve uzun bir toplantı yapan TBF Başkanı Turgay Demirel’in kararı başarılı çalıştırıcıya bildirdiği ve el sıkışıldığı öğrenildi.

SÖZLEŞME SÜRESİ KONUŞULMADI
Toplantıda gelecek yıllardaki hedefler ve yapılanma hakkında konuşulduğu belirtilirken, anlaşma süresi hakkında bir maddenin gündeme gelmediği, takımın elde edeceği başarılara göre bu sürenin neticeleneceği de ifade edildi.

OYUNCULAR TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR
Basketbolcular tarafından da çok sevilen ve güvenilen bir isim olduğu bilinen Ene’nin göreve getirilişinde bu özelliğinin de etkili olduğu belirtildi. A Milli Takımımız’ın başında 6 sezon görev yapan Bogdan Tanjevic’in teknik danışman olarak göreve devam edeceği de daha önce açıklanmıştı.

ensonhaber