PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Oğuz Çetin varsa ben yokum!"


Melancholy
12-16-2010, 10:09
"Oğuz Çetin varsa ben yokum!"


Belçika'nın Standard Liege takımında forma giyen Türk kaleci Sinan Bolat'ın menajeri Kısmet Eriş, gündemi sarsacak açıklamalar yaptı..




http://www.ajansspor.com/resimv3/sinanbolat_yumruk.jpg




Best FM’den Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu “Futbol Vadisi” programına telefonla katılan Eriş, başarılı kalecinin
sağlık durumu, gelecek planları ve Milli Takım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Sinan 1 ay sonra çalışmalara başlayabilecek"
Geçen sezon Şampiyonları Ligi'nde son saniyede attığı golle takımının gruptan çıkmasını sağlayan Standard Liege kalecisi Sinan Bolat’ın, geçtiğimiz ay Belçika Ligi'nde Club Brugge ile oynanan karşılaşmada dizinden sakatlanarak ameliyat olduğu ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Genç kalecinin menajeri Kısmet Eriş ise Özkan Öztürk ile yaptığı görüşmede Sinan Bolat’ın bugün tekrar doktor kontrolünden geçtiğini, çok hızlı şekilde iyileştiğini, ikinci bir ameliyata gerek olmadığını ve bir ay içinde takımla birlikte çalışmalara katılabilecek duruma geleceğini bildirdi.

"Sinan Beşiktaş’ta seve seve oynar"
Kısmet Eriş, adı son zamanlarda Beşiktaş ile anılan Sinan Bolat’ın siyah beyazlı kulüpten resmi bir teklif almadığını, Beşiktaş’tan teklif gelmesi halinde anlaşma sağlanırsa transferin mümkün olduğunu ve Sinan Bolat'ın Beşiktaş'ta seve seve oynayacağını belirtti.

"Sinan, Oğuz olduğu sürece Milli Takım’da oynamaz"
Belçika doğumlu olan Sinan Bolat’ın kendini her zaman Türk hissettiğini, Milli Takım’a ve Türkiye’de oynamaya sıcak baktığını ifade eden Eriş, A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Oğuz Çetin’e de sitem etti.

Sinan Bolat’ın Belçika Milli Takımı’ndan teklif gelse bile bunu kabul etmeyeceğini, ancak Oğuz Çetin Türk Milli Takımı’nda görevde olduğu sürece, Sinan’ın Milli Takım’da oynamayı düşünmediğini net bir şekilde ifade eden Eriş; "Sinan’ın, Milli Takım’daki kalecilerden eksiği değil, fazlası var. Belçika’da defalarca maçın adamı seçildi. Sinan’ın Milli Takım’a çağırılmamasına bir anlam veremiyorum ve bu durumu şaşkınlıkla karşılıyorum" dedi.


Ajansspor