PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaman Daum ve Zico'yu aratmıyor !


Melancholy
12-10-2010, 11:32
http://im.htspor.com/2010/12/10/579890_manset.jpg?1291974125 (http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/579890-sadece-1-puan)


Sadece 1 puan!
Aykut Kocaman sürekli olarak eleştirilmesine rağmen geride kalan dönemlere bakıldığında Christoph Daum ve Zico’yu hiç aratmadığı ortaya çıkıyor!

Ligin 15 haftası geride kaldı... Teknik direktör Aykut Kocaman ve takımından camianın çoğunluğu memnun değil. Henüz derbi kazanılamadı. Lider Trabzonspor ile aradaki puan farkı ise 6. Ligin en iyi kadrosuna sahip olmasına rağmen genç
teknik adam sezon başından bu yana yoğun eleştirilere maruz kaldı.

Ancak sayılar işe birazda farklı açıdan bakmamıza neden oluyor. Geçen sezon 8’de 8 yaparak tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan Christoph Daum’un takımile Aykut Kocaman’ın takımı arasında sadece tek bir fark var. O da 1 puanlık fark. Geçen sezon aynı haftalara döndüğümüzde Fenerbahçe’nin 31 puan ile averajla 2. sırada yer aldığını görüyoruz. Bu sezon Aykut Kocaman’ın takımı son haftalardaki çıkışı ile Daum’un takımından sadece 1 puan geride yer alıyor. Aslında Fenerbahçe puan anlamında değişen bir şey olmadı. Geçen sezondan bu yana değişen rakiplerin çıkışı. Dolayısıyla bu da takımın sıralamadaki yerini aşağıya çekiyor.

SON 5 YILIN EN GOLCÜ TAKIMI
Puan anlamında Daum’a yakın bir performans sergilese de Aykut Kocaman’ın takımı gol konusunda açık ara önde. Hatta sadece Daum’a değil, Zico ve Aragones’e de fark atıyor... Son 5 yılın en golcüsü olan Kocaman’ın ekibi yine 15. haftalara bakıldığında yediği ve attığı gollerle zirvede. Geçen sezon bu haftalarda 27 gol atan Sarı-Lacivertliler bu sezonki gol sayısı ise 38. 11 gol atarak fark yapan bu sezonki kadro aynı başarıyı defansta gösteremedi. Geçen sezon 15 gol yiyen takım bu sezon yediği gol sayısı ise 19 gol...

HTSPOR / Senad OK