PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yekta'da işlem tamam!


Melancholy
12-03-2010, 11:00
Ara transfer dönemi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Trabzonspor, Kasımpaşalı Yekta Kurtuluş'u büyük oranda bitirdi.


http://img5.mynet.com/spr4/yekta-kasimpasa-29666_501.jpg


Kasımpaşa yöneticisi Süha Sidal, "Yekta'yı isteyen tek kulüp Trabzonspor.

Yaptığımız ilk görüşme olumluydu. Ortak bir noktada anlaşırsak Yekta'yı sezon sonunda Trabzon'a verebiliriz" diye konuştu. Bu arada Avusturya ekibi Sturm Graz'da forma giyen 26 yaşındaki Roman Keinast için temaslarını sürdüren Bordo-Mavililer, golcü oyuncuyu ve kulübünü iknaya çalışıyor. Norveç Ligi'nde forma giyen Baye Djiby Faal için de nabız yoklanmaya başlandı. İzleme komitesinin takip ettiği Senegalli yıldızın kiralık oynadığı Molde'de geçen sezon 16 gol attığı bildirildi. Tapusu Rus ekibi Lokomotif Moskova'da olan golcü oyuncunun bonservis bedelinin 4 milyon euro olduğu bildirildi.

İki cambaz aynı ipte oynayacak!
Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın kart cezalısı olması nedeniyle uzun zaman sonra ilk 11'de oynaması beklenen Yattara'nın Jaja'yla nasıl bir görüntü çizeceği merak ediliyor. Top cambazı olarak bilinen Gineli yıldız gibi Brezilyalı Jaja'nın da aynı özelliklere sahip olması nedeniyle gözler bugün birlikte sahaya çıkacak olan ikilinin üzerinde olacak. Bu arada Bursa ve Antep maçlarındaki futboluyla "Kasım ayının futbolcusu" seçilen Jaja, ödülünü bugünkü maç öncesi Başkan Sadri Şener'in elinden alacak.

mynet