PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener’de artık kimse bedava gidemez


Melancholy
12-02-2010, 23:43
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/fenerde_artik_kimse_bedava_gidemez.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/fenerde-artik-kimse-bedava-gidemez.html)


Fenerbahçe’ye para kazandırmadan gidenler

Fenerbahçe'de artık elini kolunu sallayarak Sarı Lacivertli kulüpten bedava gitme dönemi sona erdi.


F.Bahçe’de futbolcular artık ellerini kollarını sallayarak gidemeyecek. Daha önce bu konuda ağzı yanan sarı lacivertliler, değerini bulmadan kimseyi bırakmayacak. Kazım, Gökhan Ünal, Bilica ve Güiza’nın hevesi kursağında kaldı.
AKLI BAŞINA YENİ GELDİ


Fenerbahçe'de artık elini kolunu sallayarak bedava gitme dönemi sona erdi. Sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, devre arasında takımdan ayrılmak isteyen oyunculara, “Artık elinizi kolunuzu sallayarak gidemezsiniz” mesajını verdi. Bu yeni uygulama ile takımda huzursuz olan ve ayrılmak için fırsat kollayan



Bedelini bulmadan gidemez


Fenerbahçe sezon başında Rubin Kazan’la masaya oturmuş ve Güiza’nın transferi için 6 milyon 300 bin Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varmıştı. Ancak, İspanyol golcü Malaga’ya gitmek istediği için bu teklifi geri çevirmişti. Güiza devre arasında ülkesinden bir takıma gitmek isterse, en az 6 milyon Euro getirmesi istenecek.



Kaçış yolunu tıkadı


Gökhan Ünal ve Kazım’ın da moralleri iyi değil ve ayrılmak istiyorlar. Ancak kulüp başkanı Aziz Yıldırım bu iki oyuncunun da maliyetlerinin kendilerine getirilmeden gitmesini istemiyor. Belki bu oyuncudan koca bir ilk yarı yararlanılamadı ama diğer oyunculara da kaçış yolu açılmadı.



İşte Fenerbahçe’ye para kazandırmadan gidenler



FUTBOLCU GİTTİĞİ TAKIM


Tuncay Şanlı Middlesbrough


Mehmet Aurelio R.Betis


Serdar Kulbilge Kocaelispor


Ali Bilgin Kayserispor


Deniz Barış Antalyaspor




ensonhaber