PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cim Bom "Kral"lar gibi: 6-3


alfonzo28
02-09-2008, 21:05
http://img.mynet.com/spr/GSSevinc38.jpg


Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında lider Galatasaray, ligde zor günler geçiren Vestel Manisaspor'u ağırladı. Ali Sami Yen Stadı'nda adeta bir gol yapmuru yaşanırken, sarı kırmızılı ekip rakibini 6-3 gibi farklı bir skorla geçmeyi bildi. Galatasaray bu galibiyet sonrasında liderliğini 21. haftada da sürdürmeyi başardı.

Sarı kırmızılıların golleri; 7. dakikada Barış Özbek, 23, 47 ve 83. dakikalarda Hakan Şükür, 27. dakikada Arda Turan ve 59. dakikada Ümit Karan'dan geldi. Vestel Manisaspor ise; 57 ve 65. dakikalarda Selçuk İnan ve 68. dakikada Burak Yılmaz ile 3 gol buldu ama sahadan puansız ayrıldı.

LINCOLN YENİDEN SAHADA
Öte yandan Galatasaray'ın haftalardır sakat olan oyuncusu Cassio Lincoln, Vestel Manisaspor karşısında yeniden formasına kavuştu. Lincoln maçın 64. dakikasında Serkan Çalık'ın yerine oyuna girdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
3. dakikada Metin'in uzak mesafeden sert şutunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.
7. dakikada ceza sağ çaprazında topla buluşan Ümit Karan'ın içeriye ortasında topu göğsüyle kontrol eden Hakan Şükür, pasını gerilerden gelen Barış'a çıkardı. Barış, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek, takımını öne geçirdi. 1-0
9. dakikada Arda'nın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Martinez topu çeldi.
23. dakikada Barış'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında topla buluşan Hakan Şükür, yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı. 2-0
27. dakikada topla ceza sahasına giren Barış, Şener tarafından formasından çekilerek düşürüldü. Karşılaşmanın hakemi Bünyamin Gezer, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Arda, topla kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. 3-0
41. dakikada Mehmet Topal'ın ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.
43. dakikada ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Rafael'in sert şutunda kaleci Orkun, gole izin vermedi.
45. dakikada Uğur Uçar'ın pasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Serkan'ın vuruşunda top kaleci Martinez'den döndü.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada Arda'nın pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Ümit Karan'ın yerden içeriye ortasında arka direkte Hakan Şükür, topu ağlara göndererek, kendisinin 2., takımının 4. golünü kaydetti. 4-0
57. dakikada Selçuk'un ceza sahası dışından sert şutunda top üst direğe çarparak ağlarla buluştu. 4-1
59. dakikada defansın arkasına atılan uzun topla buluşan Ümit Karan, kaleci Martinez ile karşı karşıya kaldı. Ümit Karan, ceza sahasına girmeden ceza yayı üzerinde yerden plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 5-1
65. dakikada Selçuk'un ceza sahası dışından sert vuruşunda top kaleci Orkun müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. 5-2
68. dakikada Da Silva'nın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Ümit Bozkurt, yerden içeriye ortaladı. Topla buluşan Burak'ın plase vuruşunda top direğin dibine çarparak ağlara gitti. 5-3
76. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Da Silva'nın vuruşunda defans son anda topa müdahale ederek büyük bir tehlikeyi önledi.
80. dakikada Ümit Karan'ın pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Lincoln'ün gelişine sert şutunda top yandan auta gitti.
82. dakikada Ferhat'ın ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.
83. dakikada Lincoln'ün sağdan kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Hakan Şükür'ün kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 6-3

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Nihat Mızrak, Mustafa Sönmez
GALATASARAY: Orkun, Uğur Uçar, Servet, Emre, Volkan, Serkan (Lincoln dk. 64), Mehmet Topal, Arda, Barış, Ümit Karan (Ayhan dk. 87), Hakan Şükür (Hakan Balta dk. 84)
YEDEKLER: Aykut, Carrusca, Bouzid, Mehmet Güven
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
VESTEL MANİSASPOR: Martinez, Şener, Borbiconi, Ze Antonio, Celaleddin (Ferhat dk. 46), Uğur İnceman, Selçuk, Metin (Güven dk. 80), Ümit Bozkurt, Rafael (Da Silva dk. 60), Burak
YEDEKLER: Ufuk, Sezer, Sinan, Allyson
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural
GOLLER: Barış (dk. 7), Hakan Şükür (dk. 23, 47 ve 83), Arda (dk. 27 pen.), Ümit Karan (dk. 59) (Galatasaray), Selçuk (dk. 57 ve 65), Burak (dk. 68) (Vestel Manisaspor)
SARI KARTLAR: Şener, Da Silva, Uğur İnceman (Vestel Manisaspor), Hakan Şükür (Galatasaray)

GALATASARAY-VESTEL MANİSASPOR MAÇINDAN NOTLAR...
Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, sakatlığı geçen Brezilyalı Lincoln'u Vestel Manisaspor maçında yedek bıraktı. Karl-Heinz Feldkamp, 69 gün sahalardan uzak kalan ve maç eksiği bulunan oyuncuya yedekler arasında yer verdi.

FENERBAHÇE MAÇININ KADROSUNU BOZMADI
Alman teknik adam, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda geçen hafta yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında sahaya sürdüğü kadroyu bozmadı. Sahaya yine tamamı Türk oyunculardan kurulu bir takımla çıkan Galatasaray'da Bouzid, Carrusca ve Lincoln yedek bekledi. Feldkamp, sakatlıktan kurtulan ve İsveç ile yapılan özel milli maçta forma giyen Hakan Balta'yı da yedek bıraktı ve bu oyuncunun yerine aynı bölgede başarılı olan Serkan'ı oynatmayı sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekipte, yeni affedilen Sabri ile sakatlığı süren Nonda ile Hasan kadroda yer almadı.

TARAFTAR, YETERİ KADAR İLGİ GÖSTERMEDİ
Lig lideri Galatasaray'ın Vestel Manisaspor ile yaptığı karşılaşmaya, taraftarları yeteri kadar ilgi göstermedi. Tribünler tam olarak dolmazken, özellikle yeni açık tribünde yer yer boşluklar göze çarptı. Maça gelen taraftarlar, futbolculara sevgi gösterilerinde bulundular. Taraftarlar, futbolcuları teker teker tribünlere çağırarak şov yaptırdılar. Karşılaşmayı az sayıda Vestel Manisasporlu taraftar da kendilerine ayrılan yerden izlediler.

BAYER 04 LEVERKUSEN'DEN İZLEME
Galatasaray'ın UEFA Kupası 3. turundaki rakibi Bayer 04 Leverkusen'in temsilcisi de Vestel Manisaspor ile yapılan maçı izledi. Alman ekibinin istatistikçisi Kremer Willibert, karşılaşmayı protokol tribününden izleyerek not aldı.

PAF LİGİNDE CİM BOM YENİK
PAF Ligi'nde Galatasaray, Vestel Manisaspor'a 1-0 yenildi. Konuk ekibinin golünü Soner Arı atarken, sarı-kırmızılı ekipte ilk yarıda Mehmet Düz ile ikinci yarıda Murat Akça sakatlanarak oyunu sürdüremediler. Galatasaray sahaya, Sağlık Ağızda Başlar (Türkiye de bilimsel diş hekimliğinin 100. yılı) yazılı pankartla çıktı.

SoN_KraL
02-09-2008, 21:12
ßiz Daha İyisini Yapana Kadar Her Zaman En İyi Biziz :D GALATASARAY :D

alfonzo28
02-09-2008, 21:21
haklısın
gerçi biraz transpoterin sloganına benzemiş ama olsun:D
biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu:D

kelebek35
02-09-2008, 22:07
Helal olsun Cimbomum!!!

_SoN_
02-09-2008, 22:09
çok güzel bir sonuç,teberikler aslanlara.

alfonzo28
02-10-2008, 11:28
tebriklerrrr

*fanii*
02-11-2008, 12:45
süper bir maç dı gerçekten böylesine güzel bir maçta olmak gurur verici :o