PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaragücü : 4 Fenerbahçe : 2


Melancholy
11-09-2010, 22:04
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_pu_ank.jpg



Fener'e Aslan tarifesi




Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'na çok kötü başladı. C Grubu'ndaki ilk maçında renkdaşı Ankaragücü'ne konuk olan sarı lacivertliler, 4-2'lik mglubiyetle haftayı kapattı. Ankaragücü ise Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe'yi de aynı skorla mağlup etmiş oldu.

27 yıldır Türkiye Kupası'nıkazanamayan Fenerbahçe 2010-11 sezonundaki ilk maçı öncesi sıkıntılıydı. İstanbul'un sarı lacivertli ekibinde sakatlıkları bulunan Alex, Mehmet Topuz, Özer, Selçuk, Niang, kaleci Ertuğrul, Güiza, Emre ve Uğur maç kadrosuna alınmazken, kart cezalısı Lugano da Ankaragücü karşısında forma giyemezken, teknik direktör Aykut Kocaman, Eskişehirspor ile yapılan maçta taraftarların tepkisini alan Bilica'yı yedek soyundururken, kaleci Volkan'a da 18 kişilik kadroda yer vermedi. Ankaragücü'nde ise Özgür Çek, Vittek, Özden, Bayram, Zewlakow, Aydın ve Muhammed, sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemedi.

Karşılaşmaya Stoch'un hızlı ataklarıyla iyi bir giriş yapan Fenerbahçe golü erken buldu.1 2. dakikada Slovak yıldızın yaptığı nefis ortaya Semih arka direkte dokundu ve konuk ekibi öne geçirmeyi başardı. Fenerbahçe, ilk yarıda rakibin etkili olmasına izin vermezken, özellikle Andre Santos-Stoch ikilisi ile ev sahibi ekibin defansını zorladı.

Ankaragücü teknik direktörü Ümit Özat, ikinci yarıya Turgut ve Mehmet Çakır'ı alarak başladı ve semeresini hemen aldı. 48. dakikada sol kanattan kullanılan kornerde son dokunan Rajnoch skora dengeyi getirdi. Oyunda üstünlüğü de ele geçiren Ankaragücü, rakibinin sol kanat oyuncularının yorulmasını çok iyi değerlendirdi. 74. dakikada ikinci yarının yıldızı Mehmet Çakır'ın ortasında Sestak ev sahibini öne geçirdi. Mehmet'in 84. dakikasındaki ortasında ise Gökhan Gönül topu kendi ağlarına gönderince skor 3-1 oldu. Andre Santos'un 91. dakikadaki golüne 1 dakika sonra Kağan cevap verdi ve skoru belirledi.

Zorlu mücadeleden 4-2'lik galibiyetrle ayrılan Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki maçlarına 3 puanla başlayıp liderliği ele geçirirken Fenerbahçe haftayı puansız kapattı.


ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE
HAKEM: Barış Şimşek
STAT: Ankara 19 Mayıs

ANKARAGÜCÜ: Senecky, Uğur, Kağan, Rajnoch, Klukowski, Güven (Dk. 46 Mehmet Ç), Adem, Sapara (Dk. 88 Umut), Weeks, Metin(Dk. 46 Turgut), Sestak
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Özat

FENERBAHÇE: Serkan, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Andre Santos, Cristian, Kazım (Dk. 68 Gökhan Ünal), Gökay, Caner, (Dk. 68 Dia) Stoch, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GOLLER: Dk. 12 Semih, Dk. 48 Rajnoch, Dk. 76 Sestak, Dk. 84 Gökhan Gönül k.k, Dk. 90 Sntos, Dk. 92 Kağan.
SARI KARTLAR: Caner, Weeks, Semih, Uğur

ligtv