PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaman: 2 yabancı transfer edeceğiz


Melancholy
11-09-2010, 12:15
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/kocaman_2_yabanci_transfer_edecegiz_1.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/fenerbahce-devre-arasinda-2-yabanci-oyuncu-transfer-edecekler.html)


Fenerbahçe devre arasında 2 yabancı oyuncu transfer edecekler
Fenerbahçe transfer çalışmalarına erken başladı.

Spor Toto Süper Lig’de lider Trabzonspor'un 5 puan gerisinde yer alan Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemi hareketli geçecek.
2 YABANCI OYUNCU İSTİYORUZ
Bilkent Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya gelen teknik direktör Aykut Kocaman, ocak ayında iki oyuncuyu kadrolarına katmayı planladıklarını söyledi. İstedikleri kalitede yerli oyuncu bulmanın zor olduğuna işaret eden Kocaman, orta saha ve ön libero pozisyonunda iki yabancı futbolcuyu transfer etmek istediklerini açıkladı.

"ALT YAPIMIZ SAĞLAM OLMALI"
Futbolda yıldız transferi yapmanın yanı sıra altyapıya da büyük önem verilmesi gerektiğini ifade eden genç çalıştırıcı, Barcelona ve Real Madrid'in bu sistemi çok iyi kullandığını söyledi. Fenerbahçe'de de bu düşünceyi hayata geçirmek istediğini belirten Kocaman,"Bir takım sadece transfer yaparak başarılı olamaz, altyapınız da sağlam olmalı. Hem Barcelona hem de Real Madrid büyük bütçelerine rağmen altyapılarıyla da öne çıkıyorlar" dedi.

Geçitğimiz sezon sportif direktör olarak görev yaptığı Fenerbahçe'nin bu sezon teknik direktörlüğünü üstlenen Aykut Kocaman, uzun yıllar sarı-lacivertli camiayaya hizmet etmek istediğini söyledi. Her zaman hayalini kurduğu bir görevde yer aldığını ifade eden Kocaman," ne Avrupa'da bir takımı çalıştırmak istiyorum ne de milli takım teknik direktörlüğünü düşünüyorum. Benim için zirve Fenerbahçe’dir" dedi.

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olmalarına rağmen henüz istenilen performansı gösteremeyen Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı’ya sahip çıkan Kocaman, her iki oyuncuya da güvenin sonsuz olduğunu söyledi. Hem Mehmet Topuz'un hem de Özer'in adaptasyon sürecini tam anlamıyla atlatamadığını savunan Kocaman,"Yavaş yavaş bu problemi aşıyorlar, ileride daha da iyi olacaklar. İkisine de güveniyorum, çünkü benim sistemimde çok önemli bir yere sahipler" diye konuştu.

"TARAFTARLARIN DESTEĞİNE İHTİYACI VAR"
Eskişehirspor maçında ıslıklanan Bilica'ya destek veren Kocaman, sarı-lacivertli taraftarlardan takımdaki tüm oyunculara eşit davranmalarını istedi. Kocaman,"Şüphesiz bütün futbolcuların taraftarların desteğine ihtiyacı var. şunu unutmamalıyız ki, Fenerbahçe forması giydiği sürece futbolcularımıza dünyanın en iyi oyuncuları gibi davranmalısınız" diye konuştu.


ensonhaber