PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Takım darmaduman, Onun ise keyfine diyecek yok!!


DİGİMAX
10-19-2010, 13:57
http://img4.mynet.com.tr/spr3/hiddi-28008_501.jpg

Hiddink, 17 Kasım'da Hollanda ile oynanacak özel maçta da Türk Milli Takımı'nı ülkesinde karşılayacak.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu'nda oynadığı son 2 maçta Almanya ve Azerbaycan'a boyun eğen A Milli Takım'da bütün gözler Holandalı teknik adam Guus Hiddink'in üzerine çevrilmiş durumda.

Türk Milli Takımı sayesinde dünyanın en çok para kazanan teknik direktörlerinden biri olma ünvanını eline geçiren Hiddink'in buna rağmen milli maçlar dışındaki vaktini Türkiye'de değil, ülkesi Hollanda'da geçirmesi tepkileri de beraberinde getiriyor.

GÜNDE 21 BİN EURO...

Guus Hiddink, Mart ayında grubumuzda Avurturya ile oynayacağız maça kadar Türkiye'ye gelmeyecek. Hiddink bu süreye kadar vaktini ülkesi Hollanda'da sevgilisi Elizabeth ile birlikte geçirecek.

Günde kazandığı 21 bin euro (42 bin TL) ile dünyanın en az çalışıp en az para kazanan teknik direktörü olan Hiddink'in bu vurdumduymazlığına büyük tepki var.

TAKIMI BEKLEYECEK!

Türkiye'de bulduğu ortamla tam bir "Lale devri" yaşayan Hiddink, 17 Kasım'da Hollanda ile oynanacak hazırlık maçında da Türkiye'ye gelmeyecek. Hollandalı teknik adam, bu maçta Türk Milli Takımı'nı ülkesinde karşılayacak.

HERKES RAHATSIZ

Türk spor kamuoyu dışında Futbol Federasyonu nezdinde de Hiddink'e ciddi bir tepki olduğu gelen haberler arasında. Ancak bu tepkiler kimse tarafından henüz açıkça dile getirilmiyor.

%97 GİTSİN %3 KALSIN

Türk futbolseverler A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink hakkındaki kararını net bir şekilde verdi.

Takvim Gazetesi'nin gerçekleştirdiği ankette futbolseverlerin yüzde 97'si Hollandalı teknik adam isin "Gitsin" şeklinde oy kullandı. Oy kullananların sadece yüzde 3'ü Guus Hiddink'e güvenoyu verdi.

AZERBAYCAN YENİLGİSİ BARDAĞI TAŞIRDI

Hiddink için bu kadar açık bir farkla "Gitsin" oyu kullanmasının en büyük nedeni olarak Almanya ve Azerbaycan maçı yenilgilerinde maç kadrolarında yaptığı hatalar olarak gösteriliyor.

KAZANDIĞI PARAYA DA TEPKİ VAR

Ayrıca Hiddink'in yıllık 8 milyon Euro gibi bir rakam alması bunun yanında maçlar dışındaki hayatını ülkesinde geçirmesi ve özel hayatına daha çok zaman ayırması da 2. büyük etken olarak gösteriliyor..

DİGİMAX
10-19-2010, 13:58
suç bunda değil bu ve bunun gibileri başımıza getirenlerde.bunlara bu kadar parayı layık görenlerde..

_SoN_
10-19-2010, 14:08
Yuh arkadaş bu kadarda olurmu yahu,böyle havadan para kazanmak varmı yahu,birde birşey yapsa,yazık , vallaha yazık.

NOYAN
10-19-2010, 15:37
Fatih Terim kalsa daha iyiydi.