PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'un ''Yıldız''ları kadro dışı..


Melancholy
10-14-2010, 15:00
Sivasspor'da Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita'nın süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

http://www.ajansspor.com/resimv3/MehmetYildiz14082010.jpg


Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, kulüp disiplin talimatlarına aykırı davranışları sebebiyle takım kaptanı Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita'nın süresiz kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

Mehmet Yıldız'dan boşalan kaptanlığa Ceyhun Eriş'in getirildiği, bu futbolcuların bundan sonraki antrenmanlarını A2 takımı ile sürdüreceği kaydedildi.

BAKKAL: ''İDMANDA KAVGA ETTİLER, YÖNETİMİN KARARIYLA KADRO DIŞI BIRAKILDILAR''
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Mehmet Yıldız ve Souleymane Keita'nın süresiz kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak, ''İdmanda kavga ettiler, yönetim kurulu toplandı ve aldıkları kararla kadro dışı bırakıldılar'' dedi.

Mesut Bakkal, takım kaptanı Mehmet Yıldız ve Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita'nın idmanda kavga ettiklerini belirterek, bu kavganın ardından yönetim kurulunun toplandığını ve her iki oyuncunun süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verildiğini söyledi.

Her iki oyuncunun A2 takımı ile idmanlara çıkacağını ifade eden Bakkal, Mehmet ve Kieta'nın idmanda birbirlerinin üzerine yürüdüklerini, kavganın büyümeden önlendiğini söyledi.

Sivasspor'da, Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita ile birlikte süresiz kadro dışı bırakılan golcü oyuncu Mehmet Yıldız, kırmızı-beyazlı forma altında son 6 sezonda 125 lig maçında 47 gole imza attı.

Ankara Tigemspor'da yetiştikten sonra profesyonelliğe 7 Temmuz 2000 yılında Sivasspor'da geçen Mehmet Yıldız, sol bek oyuncusu Hayrettin Yerlikaya ve kaleci Akın Vardar ile birlikte ''Yiğidolar''ın en kıdemli oyuncuları arasında bulunuyor.

Profesyonel olmasının ardından kısa süre Çarşambaspor'da forma giyen Mehmet Yıldız, 2001-2002 sezonunda tekrar Sivasspor'a döndü. Sivasspor forması altında 2001-2002 ve 2002-2003 sezonlarında ikinci ligde top koşturan Yıldız, bir süre Antalyaspor ve Türk Telekomspor'da oynadıktan sonra futbol hayatına tekrar Sivasspor'da devam etti.

Sivasspor'un, 2004-2005 sezonunda Lig A'da şampiyon olarak tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkmasını sağlayan kadrosunda yer alan ve attığı gollerle takımının başarısına büyük katkı sağlayan Mehmet Yıldız, Sivasspor forması altında Süper Lig'de de başarılı bir performans sergiledi.

Özellikle Sivasspor'un teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde şampiyonluğu kovaladığı 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında yıldızı parlayan Mehmet Yıldız, kırmızı-beyazlı ekipte bir dönem sergilediği performansla bazı büyük kulüplerin transfer listesine girerken, (A) Milli Futbol Takımı'nın kadrosuna da çağrılmıştı.

Sivasspor'un en önemli gol silahı ve kırmızı-beyazlı ekibin şampiyonluğa oynadığı dönemde kadronun vazgeçilmez isimlerinden biri olan Yıldız, kırmızı-beyazlı forma altında son 6 sezonda 125 Süper Lig maçın 47 gole imza attı.

Futbol yaşamının son 10-11 yılı, kısa süreli ayrılıklar dışında hep Sivasspor'da geçen Mehmet Yıldız, bu sezon başında Sivasspor ile sözleşmesini 2 yıl daha uzatmıştı.

-KEİTA 17 MAÇTA FORMA GİYDİ-
Sivasspor'a geçen sezonun devre arasında teknik direktör Muhsin Ertuğral döneminde transfer edilen Malili orta saha oyuncusu Keita ise 1'i Türkiye Kupası'nda, 16'sı ligde olmak üzere 17 maçta görev yaptı.

Mehmet Yıldız'dan boşalan kaptanlık görevine getirilen tecrübeli oyuncu Ceyhun Eriş ise bu sezon transfer olduğu Sivasspor'da 7 lig maçında forma giydi. Futbol yaşamında Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da formasını giyen Ceyhun, kırmızı-beyazlı ekipte şu ana dek 1 gole imza attı.

Ajansspor