PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antep'in cezası belli oldu.İşte Karar !


Melancholy
10-12-2010, 11:18
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/antepin_cezasi_aciklandi.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/gaziantepspora-3-0-hukmen-maglubiyet-cezasi-verildi.html)


Gaziantepspor’a 3-0 hükmen mağlubiyet cezası verildi

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta oynanan Gaziantepspor-Bursaspor maçında çıkan saha olayları nedeniyle Gaziantepspor'a 3-0 hükmen mağlubiyet cezası verildi


Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta oynanan Gaziantepspor-Bursaspor maçında çıkan saha olayları nedeniyle Gaziantepspor'a 3-0 hükmen mağlubiyet cezası verildi.
3-0 HÜKMEN GALİP


Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Bakü'de yaptığı toplantıda, 20 Eylül 2010 tarihinde, müsabakanın yardımcı hakemine isabet ederek yaralayan yabancı maddeler yüzünden 63.dakikada tatil edilen Gaziantepspor-Bursaspor maçının mevcut tüm görüntü ve raporlarını bir kez daha inceledi.Tüm bu raporlar sonucunda; TFF Yönetim Kurulu, söz konusu müsabakadan dolayı Futbol Müsabaka Talimatı'nın 20. maddesinin 1.fıkrasının b bendi uyarınca, Gaziantepspor'un 3-0 hükmen yenik sayılmasına ve Bursaspor'un 3-0 galip sayılmasına karar verdi.



Bülent Uygun ve Eskişehirspor, TFF Etik Kurulu'na sevk edildi


Bucaspor eski teknik sorumlusu Bülent Uygun'un kulübü ile sözleşmesi devam ederken Eskişehirspor'un teknik sorumlusuyla yollarını ayırmasının hemen akabinde, sözleşmesini tek taraflı feshedip Eskişehirspor ile sözleşme imzalamasının, Etik Kurulu Talimatı'nın "Genel Yükümlülük" kenar başlıklı 10. maddesinin "Futbol camiasındaki tüm gerçek ve tüzel kişiler, evrensel "fair play" kurallarına uygun olarak; Türkiye'nin bağlı olduğu ulusal ve uluslararası futbol kuruluşları ve TFF tarafından konulan ve gözetilen bağlılık, dürüstlük ve sportmenlik prensiplerine bağlı kalmak ve buna göre davranmak, futbolun marka değerini korumak zorundadır" hükümlerine aykırı olması nedeniyle; teknik sorumlu Bülent Uygun ve Eskişehirspor Kulübü'nün haklarında, gerekli incelemenin yapılması için Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu'na sevk edilmelerine karar verdi.


ensonhaber

NOYAN
10-12-2010, 11:47
zaten böyle olacağı belliydi. neden bu kadar geç karar aldıklarını anlamadım.