PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Umut tükeniyor!


Melancholy
10-06-2010, 20:30
Trabzon’da Umut’un Liverpool maçı öncesinde Toulouse menajerlerini kulübe getirmesiyle başlayan kriz derinleşiyor. Golcünün ara transferde ayrılması bekleniyor.

http://im.htspor.com/2010/10/06/558754_detay.jpg?1286365141

Umut Bulut’un Trabzon’daki ömrü her geçen gün biraz daha tükeniyor. Süreç, geçen sezon 3 yıllık yeni sözleşme yapan golcü oyuncunun transfer döneminin bitmesine 3 gün kala, Liverpool ile Avrupa Ligi’nde oynanacak rövanş maçı öncesinde “Ayrılmak istiyorum” diyerek Fransız ekibi Toulouse’un menajerlerini
kulübe getirmesiyle başladı. Umut’un takım kamptayken yapılan görüşmeler sırasında küplere binen teknik direktör Şenol Güneş’in “İdmana çık” sözlerine verdiği “Sakatım” yanıtı da sinirleri kopma noktasına getirmişti.

Güneş, Umut’u Liverpoolmaçında kadro dışı bırakmıştı. Tecrübeli hoca daha sonra Umut’u kazanmak için sürekli olarak oynatmaya başladı. Ancak golcü oyuncu sergilediği kötü performansla kafasının çok karışık olduğunu ortaya koydu. Güneş de son oynanan Beşiktaş maçında golcüsünü yedek kulübesine çekti. Maç sırasında 2 kez ısınmaya giden Umut’un, oyuna giremeyince idman yeleğini yere fırlatması krizin giderek derinleştiğinin de göstergesiydi. Bu olaydan sonra Güneş’in soyunma odasında azarladığı Umut’un tavırlarıyla Trabzon’la ipleri kopardığını ortaya koyduğu öğrenildi. Umut’un Toulouse’lumenajerlere bir kez daha haber yolladığı ve ayrılmak için devre arasını sabırsızlıkla beklediği ifade edildi.

HTSPOR / Haluk AYYILDIZ