PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Ulusar Anaokulu Samsun Bafra


denizci
09-24-2010, 12:19
Mehmet Ulusar Anaokulu Samsun Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu Hakkında - Mehmet Ulusar Anaokulu Tanıtım - Mehmet Ulusar Anaokulu Resimleri - Mehmet Ulusar Anaokulu İletişim


http://i41.tinypic.com/e122v4.png
Hakkımızda Bilmek istedikleriniz :
Mehmet Ulusar Anaokulu Samsun Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmet Ulusar Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmet Ulusar Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmet Ulusar Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
1938-1976 yıllarında arasında Bafra Ortaokulunda ve Lisesinde okuyup da onu sevmeyen, hatıralarında ona geniş bir yer ayırmayan bir öğrenci var mıdır? En çok azarı ondan işitmişizdir, ama yine de onu çok sevmişizdir. Çünkü o öğrencilerine vatan , millet sevgisini, Atatürkçülüğü , cumhuriyeti bıkmadan , yorulmadan anlatan,öğretmeye çalışan mesleğinin kutsiyetine bağlı eşine zor rastlanacak büyük bir öğretmenin idi, diyen öğrencileri...



Bafra’lı Mehmet Ulusar’ın anısına merhumun yetiştirdiği günümüzün ünlü isimlerinden Milli Eğitim Eski Bakanı Metin BOSTANCIOĞLU ve Okulöncesi Eğitimi Eski Genel Müdürü Özcan TEKİNER öğretmeninin adını yaşatmak için okula ismini vererek, Mehmet Ulusar Anaokulu’nu 24 Nisan 1998 yılında eğitim –öğretime açmışlardır.
24 Nisan 1998 yılında 100 öğrenci kapasiteli,Cumhuriyet İ.Ö.Okulunun arka tarafında oldukça güzel bir mevkide açılmıştır.Bugüne kadar 520 mezun veren Mehmet Ulusar Anaokulu modern eğitim gereçleri ve kaliteli eğitimi ile daha nice mezunlar vermeye devam edecektir.
1943 yılında Bafra Ortaokulu izci takımı bayram hazırlığında.

Baştan itibaren Resim Öğretmeni Mehmet Ulusar, Beden Eğitimi Öğretmeni Rahmi Bey, Fransızca Öğretmeni Ali Rıza Bey, Müdür Necmettin ESİN ve Tarih Öğretmeni Doğan Hanım.

Okulumuz Bafra’nın merkezi bir caddesinde 1900 metrekare üzerine kurulmuş, tek katlı yıldız proje modelinde , bahçe oyuncakları donatılmıştır.

Okulumuz 4 dersliği ile 100 öğrenci kapasitesine sahiptir. Okulumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcı odası , 1 dinlenme odası,1 çok amaçlı salon , 1 mutfak, 9 WC- 9 Lavabo, 1 kalorifer dairesi bulunmaktadır. Okulumuzun ısınma sistemi kat kaloriferi olup , mazot yakılmaktadır.

Okulumuzda 2006-2007 yılında 1 tam- 3 öğlenci-2 sabahcı gruplarımızla, toplam 147 öğrenciyle eğitim-öğretimi devam ettirmekteyiz. Okulda 1 müdür, 6 öğretmen ve 4 sigortalı yardımcı personeli bulunmaktadır.
Mehmet Ulusar Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Bulunduğu Yer: SAMSUN / BAFRA
Adı: MEHMET ULUSAR ANAOKULU
Adresi: Emirefendi Mh. Duhasertkaya Bulvari No:8 Bafra
Telefon Numarası: 3625439171
Faks Numarası: 3625439171
E-mail Adresi:
Web Adresi: http://www.mehmetulusaranaokulu.com/

Mehmet Ulusar Anaokulu Resimleri
http://i44.tinypic.com/2z69p38.jpg

http://i43.tinypic.com/2d9y6ux.jpg

Kaynak : webrehberi.biz - anaokulum.org - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr (http://www.meb.gov.tr/)

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız (http://www.mehmetulusaranaokulu.com/)