PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaptan veda ediyor!


Melancholy
09-13-2010, 17:30
Alex, sonunda pes etti...

http://im.htspor.com/2010/09/13/551281_detay.jpg?1284386772

Aykut Kocaman’ın teknik direktörlük görevine gelmesiyle birlikte iyice keyfi kaçan Alex, sonunda pes ederek, “7 yıldır Türkiye’deyim ve ilk defa bu yıl Brezilya’ya dönmeyi istiyorum” dedi.

Fenerbahçe’de sorunlar yaşamaya başlayan Alex, bundan bunalmış olacak ki Türkiye macerasına son vermeye hazırlandığını artık açık açık ifade etmeye başladı...

İsmi Brezilya’nın Palmeiras ekibiyle anılan sambacı, Brezilya’da yayın yapan internet sitesi Lancenet.com.br’ye konuştu ve Brezilya’ya dönmeyi düşünmeye
başladığını söyledi. Palmeiras’la geçtiğimiz sezon görüştüklerini dile getiren deneyimli yıldız, “O zamanlar Palmeiras’ın teknik direktörü Luxemburgo’ydu. Palmeiras’ın futbol direktörü Saverio Orlandi benimle İstanbul’da 3 gün geçirdi. Palmeiras’ın teklifi beni oldukça cezbetti. Fakat kulübüm sözleşmemi 6 ay önce yenilemişti ve bu yüzden Brezilya’ya geri dönmedim” diye konuştu.

Türkiye’de 7 yıl geçirdiğini ve ilk defa bu sezon Brezilya’ya dönmeyi istediğini belirten yıldız oyuncu, “İlk defa bu yıl kendimi böyle bir his içinde buldum. Her zaman Brezilya futbolunu, takımlarını ve arkadaşlarımı buradan destekliyordum” ifadesini kullandı. Kendisinin Türkiye’de Brezilyalılar’a kapı açan oyuncu olduğuna inanmadığını kaydeden Alex, “Brezilyalılar’a Türkiye kapısını açan isim Taffarel olmuştur. Buraya geldi ve Galatasaray’la çok önemli başarılara imza attı. Daha sonra Jardel, Gabio Luciano ve ardından benim sıram geldi” dedi.

'KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK'
Palmeiras’ın başkanı Luiz Gonzaga Belluzzo, Fenerbahçe’den ayrılacağını açıklayan Alex de Souza’ya kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Eldorado Radyosu’na konuşan Belluzzo, “Geçtiğimiz yıl Alex’i almaya çalıştık. Ona kapılarımız sonuna kadar açık. Alex’in DNA’sında yeşil ve beyaz renkler var. Onu çok sevdiğimizi herkes biliyor. Türkiye’de bir idol olduğunun ve ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunun farkındayız” ifadesini kullandı.

HTSPOR / Ulaş GÜRŞAT