PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Q7i milli takımda şov yaptı!


Melancholy
09-04-2010, 15:44
http://img4.mynet.com.tr/spr3/q7-portekiz-26662_501.jpg


Portekiz ile Kıbrıs Rum Kesimi arasındaki Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu ilk maçı nefesleri kesti. Tam 8 gole sahne olan mücadelede kazananan çıkmadı.


İŞTE Q7' ŞOV! (VİDEO) (http://video.mynet.com/sporvdo/Q7-Milli-takimda-sov-yapti/952446)



Ronaldo'nun sakatlığında milli takımda kendine yer bulan Quaresma, yaptığı hareketlerle Kıbrıs maına damgasını vurdu.
Estádio D. Afonso Henriques Stadı'nda oynanan karşılaşmada Portekiz ile Kıbrıs 4-4 berabere kaldı. Son yıllarda futbolda büyük çıkış yapan Kıbrıs ekibi 3. dakikada Aloneftis attığı golle skor avantajını yakaladı. Portekiz bu gole 8. dakikada Almedia'yla cevap verdi. Güçlü rakibi önünde cesur bir oyun sergileyen Kıbrıs 11. dakikada Konstantinou'la yeniden skorda öne geçti. Hafta içinde Porto'dan Liverpool'a transfer olan Raul Meireles 29. dakikada attığı golle ilk yarının skorunu belirledi: 2-2
Ancak bu müthiş maçın bir de ikinci yarısı vardı! Dakikalar 50'yi gösterdiğinde Danny Portekiz'i maçta ilk kez öne geçirdi. Bu durumdan sonra Kıbrıs'ın gardının düşeceğini düşününler yanıldı. 57. dakikada Okkas skora yeniden dengeyi getirdi. Ancak Portekiz pes etmedi ve 60. dakikada Fernandes ile skor avantajını tekrar lehine çevirdi. Ama Kıbrıs son sözünü söylememişti. 89. dakikada Avraam bu süper maçın skorunu belirledi: 4-4
Bu skorla iki takım da gruplara birer puanla başladı. Öte yandan grubun diğer maçında Norveç, İzlanda'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti.
Bu arada Cristiano Ronaldo'nun sakatlığı nedeniyle kadroya çağrılan Beşiktaşlı Ricardo Quaresma Portekiz adında ilk 11'de forma giydi ve 90 dakika sahada kaldı.


mynet