PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : X-Men Origins: Wolverine Oyun Künye Tanıtımları-İncelemeleri-İzlenimleri


denizci
08-30-2010, 22:34
X-Men Origins: Wolverine Oyun Künye Tanıtımları-İncelemeleri-İzlenimleri


http://i.neoseeker.com/boxshots/R2FtZXMvUEMvQWN0aW9uL0FkdmVudHVyZQ==/xmen_origins_wolverine_frontcover_large_m9ap4Bxwcz rxmnY.jpg

Filmiyle isim olarak benzer ama konu olarak farklı bir yönde ilerliyor X-Men Origins: Wolverine. Bütün film oyunları kötüdür klişesine adeta kafa tutan yapım, kaliteli grafikleri, başarılı dövüş sistemi ve bitmeyen aksiyonu ile herkesin takdirini kazanmayı başarıyor. Eğlence konusunda vaad ettiği herşeyi veren yapım, gelmiş geçmiş en iyi film oyunu ünvanını gururla taşıyor (Space Jam de fena değildi hani).



X-MO:W film oyunları kötü olur yargısını yıkan bir oyun. Raven Software cidden güzel bir iş becermiş. Grafikleri çok güzel. Kombolar da yeterli sayıda. Filmin senaryosuna "tam olarak" bağlı değil ama ana yerler oyuna eklenmiş. 3 tane büyük boss var. İlki Blob. Bu adamı daha çok Lunge hareketi ile yeneceksiniz. İkincisi Sentinel. Bu adamı yenmek biraz daha zor. Ama yeneceksinizdir eninde sonunda. Üçüncüsü Deadpool. Filmdeki kadar güçlü değil. O yüzden yanınızda Sabretooth yok. Tuşa hızlı basma yerleri haricinde Counter kullanmanızı tavsiye ederim.

Artılar
+Oyun gayet dengeli
+ Wolverine oyuna iyi yansıtılmış
+Eğlenceli bir oyun
+Bir film oyununa göre grafikleri mükemmel
+ Combo sayısı "yeterli"


Eksiler
-Oyun genel olarak çok kolay
-Bir kaç grafiksel bug