PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe : 1 Paok : 1


Melancholy
08-27-2010, 00:39
Buraya kadarmış..


Avrupa'da yoluna devam etmek isteyen temsilcimiz Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nden sonra Avrupa Ligi'ne de veda etti.. Kanarya, PAOK karşısında Emre ile öne geçti, turu getirecek golü bulamayınca maç uzatmaya gitti.. Herkes tur beklerken, Muslimovic geceye hüsran getirdi..



http://www.ajansspor.com/resimv3/lugano_paok_26082010.jpg




NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR..
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında sakatlığı bulunan Volkan Demirel ve Bilica, ilk 11'de sahaya çıktı.

Sakatlığı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de yapılan Trabzonspor maçında kadroya alınmayan Volkan Demirel ile o maçta sakatlanan ve sol dirseğindeki yumuşak bölgede ezilme tespit edilen Bilica, PAOK maçında ilk 11'deki yerlerini aldı.
Bilica'nın kolunda sargıyla maça çıktığı görüldü.

-NİANG, KADIKÖY'DE İLK MAÇINA ÇIKTI-
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mamadou Niang, Kadıköy'de Fenerbahçe taraftarının önünde ilk kez bir maça çıktı.

PAOK ile Selanik'te yapılan ilk maçta ikinci yarıda oyuna girip, ilk kez sarı-lacivertli formayı giyen Niang, ligde Trabzonspor maçında ilk 11'de sahaya çıktı.

Senegalli futbolcu, PAOK ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan rövanş maçında da ilk 11'de forma giyerek, ilk kez kendi taraftarının önünde oynadı.

-ALEX VE STOCH İLK 11'DE-
Teknik direktör Aykut Kocaman, Trabzonspor maçında dinlendirdiği Stoch ve Alex'e de ilk 11'de görev verdi.

Fenerbahçeli taraftarlar, takım sahaya çıkarken ''I love you Alex'' diye tezahürat yaparak, ilk olarak Brezilyalı futbolcuyu tribünlere çağırdı. Trabzonspor maçında sakatlanan Semih ise PAOK karşısında kadroya alınmadı.

Trabzonspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan kaleci Mert Günok ile Özer Hurmacı da PAOK maçında yedek soyundu.

Bu arada, Selanik'teki ilk maçta cezalı oldukları için forma giyemeyen Stoch ve Bilica, bu akşam takımdaki yerlerini alırken, yine ilk maçta cezalı olan Bekir ise yedek soyundu.

Öte yandan, ilk maçta sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Emre Belözoğlu, rövanşta ilk 11'de sahaya çıkarken, Selanik'teki ilk maçta ilk 11'de sahaya çıkan İlhan Eker, Selçuk Şahin ve Caner Erkin, rövanşta yedekler arasında yer aldı.
Fenerbahçe'de Gökhan Ünal da yedek kaldı.

-FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR STADI DOLDURDU-
Fenerbahçeli taraftarlar, PAOK ile yapılan rövanş maçında tribünleri doldurdu.

Taraftarlar, oyuncular sahaya çıkarken maraton üst tribününü kaplayan dev bir Türk bayrağı açarken, kale arkası tribünlerde de dev sarı-lacivertli bayraklar açıldı.
Bu arada, Fenerbahçeli taraftarlar maçtan 40 dakika önce ısınmak için sahaya çıkan PAOK'un futbolculara ıslıkla tepki göstererek, ''İstanbul'' diye bağırdı.

-TARAFTARLARA ÇAĞRI VE UYARI-
Karşılaşma öncesi stat hoparlörlerinden yapılan anonsta taraftarlardan rakip takımı tezahüratlarla baskı altına almaları istenirken, sahaya yabancı madde atmamaları konusunda ise uyarı yapıldı.
Anonsta ''Büyük Fenerbahçe taraftarı, ıslık ve tezahüratlarla rakip takımı baskı altına alarak, bu önemli müsabakada takımıza tam desteğimizi vermenizi istiyoruz. Sahaya yanıcı, patlayıcı madde atmamanızı, aksi taktirde UEFA'dan ceza alacağımız hatırlatırız'' denildi.
Anonsta tribünde bulunan bayrakların maç öncesi açılması istenirken, son olarak ''Burası Kadıköy, buradan çıkış yok'' denildi.
Bu arada, stada gelen taraftarlara küçük birer Türk ve Fenerbahçe bayrakları hediye edildi.

-YUNAN TARAFTARLAR TAKIMLARINI YALNIZ BIRAKMADI-
Selanik'ten sabah otobüslerle çıkarak, geniş güvenlik önlemleri altında İstanbul'a gelen PAOK taraftarları, takımlarını yalnız bırakmadı.
Yunan taraftarlar kendilerine ayrılan tribünde takımlarını desteklerken, tribüne Yunanistan bayrağı ve çeşitli pankartlar astı.
Yunan taraftarlara ayrılan 2 bin 500 biletin tamamının satıldığı bildirilirken, bazı taraftarlar maç başladıktan sonra stada girebildi.
Yunan taraftarlar ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında tribünlerde boşluklar bırakılırken, araya özel güvenlik elemanları yerleştirildi. Yunan taraftarlarının bulunduğu tribünün önünde ise çevik kuvvet polisleri bekledi.
Bu arada, PAOK taraftarlarının bulunduğu tribünün üstüne ağ çekildi.
Öte yandan, karşılaşmanın başlamasına 1 saat 15 dakika kala bir grup Yunan taraftar, saha içinden tribünlere alındı. Bu sırada Fenerbahçeli taraftarlar, bu gruba tepki gösterirken, ''Fatih Sultan Mehmet'' diye tezahürat yaptı.

-PAOK'TA İKİ EKSİK-
PAOK'ta ilk maçta kırmızı kart gören Vitolo ve sarı kart cezalısı olan Ivic, karşılaşmada forma giymedi.
İlk maçta ilk 11'de forma giyen Muslimovic yedek soyunurken, bu oyuncunun yerine Filomeno sahaya çıktı. Yunan ekibinde Vitolo ve Ivic'in yerine ise Sorlin ve Fotakis ilk 11'de sahaya çıktı.

VE MAÇ::

FENERBAHÇE: 1 - PAOK: 1

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Paolo Tagliavento, Massimiliano Grilli, Mauro Tonolini (İtalya)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Cristian, Emre, Stoch, Alex, Niang PAOK: Kresic, Boussaidi, Contreras, Malezas, Lino, Sorlin, Pablo Garcia, Fotakis, Vierinha, Salpingidis, Filomeno



Ajansspor

GeceM
08-27-2010, 01:02
Yazik oldu ne desek bos :((::g045:

NOYAN
08-27-2010, 03:07
takım geçen seneden daha iyi olacak ama zaman lazım.

DİGİMAX
08-27-2010, 12:05
kan çekiyor kan.
geçen senede öyle olmuştu.

_SoN_
08-27-2010, 12:07
Ben beğenmedim,çok kötü bir oyun,isteksiz bir ikinci yarı .

Melancholy
08-27-2010, 13:34
Aykut keşke Emre'yi çıkarmasaydı belki o zaman turu geçebilirdi Fenerbahçe Emre'nin kişisel gayretleriyle