PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceyhun, Yiğidoların gönlüne taht kurdu


Melancholy
08-17-2010, 11:11
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTLJ5D5zQ28-ejofxe8uQHt216WeBCEVNo2j1wXVZgiPLyRvDI&t=1&usg=__3Y6PPaD8DUIWEE3cSqpQLi-XXCM=


Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor'u Galatasaray karşısında 2-1'lik galibiyete taşıyan isimlerin başında gelen Ceyhun Eriş, sergilediği futbolla taraftarların takdirini kazandı.

Futbol yaşamında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor'un yanı sıra toplamda 16 takımın formasını giyen ve son olarak geçen sezon İsveç İkinci Lig takımlarından Assyriska FF'de kısa süre oynadıktan sonra bu sezon Sivasspor'a transfer olan tecrübeli oyuncu, ilk lig maçında yeni takımının yıldızı olmayı başardı. Eski takımı Galatasaray'a karşı müthiş bir performans sergileyen Ceyhun, Sivasspor'un 2 golünün de asistini yaparak takımının sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağladı. Sivasspor'un, sezon açılışında Sivas 4 Eylül Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında da çok iyi bir performans sergileyen ve frikikten güzel bir gole imza atan 33 yaşındaki oyuncu, şu ana dek ortaya koyduğu futbolla teknik heyet ve yönetimin takdirini kazandı. Top tekniği yüksek olan, adam eksiltebilen, akıl dolu paslar verebilen, rakip kaleye dikine gidebilen bir oyuncu olan ve takımın lideri konumundaki Ceyhun, Galatasaray karşısında sergilediği performansla Sivasspor'a ofansif anlamda önemli katkılar sağlayacağının sinyallerini verdi.

http://www.ajansspor.com/gazeteler/images/17_gazetebaslik.gif