PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Liderlerin dokunulmazlık karnesi


NOYAN
08-16-2010, 18:57
Liderlerin dokunulmazlık karnesi

Dokunulmazlık rekoru kıran Meclis’te, milletvekilleri hakkında 672 fezleke geldi. Rekor ise 462 dosya ile BDP’de bulunuyor.

Güncelleme:15 Ağustos 2010 09:20

ANKARA (ANKA) - Dokunulmazlık rekoru kıran Meclis’te, milletvekilleri hakkında 672 fezleke geldi. Rekor ise 462 dosya ile BDP’de bulunuyor. BDP’yi 124 dosya ile AKP, 62 dosya ile CHP ve 24 dosya ile MHP izledi. Liderler arasında en fazla dokunulmazlık dosyası bulunan ise 22 fezleke ile BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 4, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında ise 3 dokunulmazlık dosyası bulunuyor. Meclis'te dokunulmazlık dosyası bulunmayan tek lider ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli.

Meclis’te dokunulmazlık rekoru BDP’de bulunuyor. BDP’li vekillere ait 462 tane fezleke Meclis’e geldi. BDP’yi 124 dosya ile AKP izledi. CHP’li vekiller hakkında 62, MHP’li vekiller hakkında ise 24 fezleke gönderildi.
-GÜLTAN KIŞANAK HAKKINDA 22 DOSYA VAR-
BDP Eşbaşkanı Gültan Kışanak hakkında 22 dosya, BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş için de 15 dokunulmazlık dosyası Meclis’te bekliyor.
Meclis’te bekleyen dokunulmazlık fezlekelerinde bir başka dikkat çeken noktada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki dosya sayısının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan bir fazla olması. Kılıçdaroğlu ile ilgili 4, Erdoğan hakkında ise 3 dokunulmazlık dosyası Meclis’te bekliyor. CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal hakkındaki fezleke sayısı ise 3.
MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında düzenlenen dokunulmazlık fezlekesi ise bulunmuyor.(ANKA)


http://haber.mynet.com/detay/politika/liderlerin-dokunulmazlik-karnesi/527237