PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve Güiza Fener'de !


Melancholy
08-10-2010, 13:51
http://www.ajansspor.com/resimv3/guiza_ok_fb_idman.jpg


Haftalardır kendini takımdan soyutlayan ancak ayrılma umutları azalınca idmanlara çıkmaya başlayan İspanyol golcünün adı, PAOK maçları için UEFA'ya verilen listeye dahil edildi..

İki sezondur bekleneni veremeyen Daniel Güiza, sezon başında Fenerbahçe’den ayrılmayı kafasına koymuştu. Hedefi de bonservisini ucuza kapatıp, İspanya’ya dönmekti. Bunun için çağrıya uymayıp, sezon başı hazırlıklarına bir gün geç katıldı, sağlık kontrolüne girmedi, doktorların aksi yöndeki raporuna karşın sakat olduğunu ileri sürerek takım çalışmalarına katılmadı. Adeta kendini Fenerbahçe’den soyutlayan Okçu, böylece yönetimi dize getirip, bonservisini alarak Getafe’ye gitme düşüncesindeydi. Ancak kendisine tam 14 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Fenerbahçe Yönetimi, onun restini gördü. Getafe de baktı ki iş olmuyor, başka bir oyuncu transfer etti onun yerine. Planının işe yaramadığını gören Güiza, iyileştiğini söyleyip, takımla çalışmalara başladı. ilk günlerdeki küskün, umutsuz, bezgin tavrını da bir kenara bırakan Okçu, iyimser bir tutum sergilemeye başladı.

Gerekirse faydalanılacak
Ve büyük sürpriz dün yaşandı. Young Boys rövanşı sonrası, “Ayrılmazsa, Güiza’dan faydalanmak zorunda kalacağım” diyen teknik direktör Aykut Kocaman, PAOK ile oynanacak Avrupa Ligi Play-Off maçları öncesi UEFA’ya verilen listeye onun adını da dahil etti. Kocaman, gerek görmesi durumunda İspanyol yıldızdan faydalanacak ama bakalım taraftarlar bu işe ne diyecek?

Yusuf Dursun

http://www.ajansspor.com/gazeteler/images/1_gazetebaslik.gif

NOYAN
08-10-2010, 14:32
ellerinde kaldı ya :D

_SoN_
08-10-2010, 14:33
Nasıl çıkacak o sahaya,nasıl çıkartılacak bu saatten sonra çok merak ediyorum,bu kavulan daumun tekrar takımın başına geçirilmesinden bile daha tanç verici bir durum.

NOYAN
08-10-2010, 14:38
kiralık da veremiyorlar mı acaba?

_SoN_
08-10-2010, 14:43
Bunu isteyen antrönörler başkanları tarafından sağlık kontrolünden geçiriliyormuş,daha nasıl kiralamayı düşünürler.

NOYAN
08-10-2010, 14:45
anlaşıldı :D

DİGİMAX
08-13-2010, 11:38
bu sene gene komedi var desenize..:D
ne diyelim çok geçmiş olsun..