PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yıldırım; Galatasaray'a gidebilirsiniz "


Melancholy
08-07-2010, 10:44
http://www.ajansspor.com/resimv3/kucuk/k142_azizyildirim_basinmensuplari.jpg


Young Boys yenilgisi sonrası Başkan dün önüne gelene patladı. İki kaptan Alex ve Emre ile Lugano bu çıkıştan en çok nasibi aldı. Yıldırım oyunculara, "Ya adam gibi oynarsınız ya da Galatasaray dahil nereye istiyorsanız gidersiniz" dedi..

Aziz Yıldırım, dün birkaç günlüğüne yurtdışına çıkmadan önce Emre, Alex, Lugano, Volkan Demirel ve Aykut Kocaman ile ayrı ayrı özelgörüştü. Önce takımın iki kaptanı Alex ve Emre Belözoğlu'nu çok ciddi şekilde uyaranbaşkan daha sonra da Lugano'yu odasına çağırdı. Ardından Volkan Demirel'e takıma ağabeylik yapması gerektiğini söyleyen başkan son olarak da teknik direktör Aykut Kocaman'ı yanına alarak hocaya desteğini belirtti.

G.SARAY'A GİDEBİLİRSİNİZ
Aziz Yıldırım'ın dün ilk görüştüğü isimler Alex ve Emre oldu. Young Boys maçının ardından ilk kez bir araya geldiği takımın lider futbolcularını sert bir şekilde uyaran Yıldırım'ın toplantıda Alex'e dönerek "Zico'yu istemediniz gönderdim" dediği, daha sonra Emre'ye de "Aragones'i istemediniz gönderdim" dediği öğrenildi. Yıldırım, "Fransa gol kralı 1 milyon 400 bin Euro'ya oynuyor. Siz burada 3.5 milyondan aşağı kazanmıyorsunuz. Ya adam gibi oynarsınız ya da Galatasaray dahil nereye istiyorsanız gidersiniz. İki yıl sonra zaten görevi bırakacağım, borçları temizleyip gideceğim. Bu iki yılda iki şampiyonluk istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı. Başkanın görüşme esnasında yumruğunu birkaç kere masaya sertçe vurduğu ve kapıyı tekmelediği de öğrenildi.

LUGANO DA SORGUDA
Yıldırım daha sonra Lugano'yu da kulübe çağırarak "Kafa karıştırma. İstiyorsan gidebilirsin. Kalacaksan da adam gibi kal ve yürekten oyna. Gitmek istersen seni tutmayız" diye çıkıştı. Lugano'nun ardından Volkan Demirel'i çağıran Aziz Yıldırım, son maçlarda takımın alkış toplayan ender isimlerinden olan kaleciye "Sen bu takımda hiç birinci kaptan olmadın ama takımın en tecrübelisi sensin. Kaptandan öte ağabeysin. Herkese sahip çık ve onlara doğru yolu göster, sorumluluk almalarına yardım et. Bu konuda sana çok güveniyorum" dedi.

KOCAMAN MORAL
Son olarak teknik direktör Aykut Kocaman'ı odasına çağıran Yıldırım, "Takımın patronu sensin. Bildiğin yolda yürü. Ekonomi olarak da istediğim yolda gidiyorsun. Kulübü borçsuz hale getireceğiz. İstediğin gibi çalış" diyerek moral verdi. Yurtdışına çıkan Yıldırım'ın yakın dostlarına "Biraz kafamı dinlemem lazım. İki gün yokum" dediği bildirildi.

5 FUTBOLCUYA NEŞTER
Öte yandan Fenerbahçe'de Young Boys maçının ardından gönderilecek isimler de netleşmeye başladı. Volkan Babacan, Deivid ve Önder dışında ilk Young Boys maçında kırmızı kart gören Kazım'ın da kendisine verilen şansı teperek gönderilecekler arasına isminin eklendiği konuşuluyor. Gönderilmesi beklenen son isim ise mutsuzluğu her halinden belli olan Semih...

Ajansspor