PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PAOK'u Tanıyalım..


ĄηêŁkå39™
08-06-2010, 17:23
PAOK'u Tanıyalım..

Fenerbahçe'nin rakibi PAOK, temsilcimiz gibi UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunu geçemeyerek UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı..
http://www.ajansspor.com/resimv3/paok_kadro.jpg
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda eşleştiği Yunanistan'ın PAOK takımı da sarı-lacivertli ekip gibi UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunu geçemeyerek UEFA Avrupa Ligi'ne geldi.

Yunan temsilcisi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın Ajax takımı karşısında aldığı 1-1 ve 3-3'lük beraberliklerin ardından ''Devler Ligi''nden elendi ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam dedi.

Geçen sezon Yunanistan Süper Ligi'ni 2. sırada tamamlayarak Avrupa kupaları mücadelesine UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinden başlayan Selanik temsilcisi, Yunanistan liginin önemli takımlarından birisi.

Yunan teknik direktör Pavlos Dermitzakis'in çalıştırdığı PAOK, Avrupa arenasında çıktığı 92 maçta, 32 galibiyet ve 27 beraberlik alıp, 33 kez yenildi.

Yunanistan'ın en ateşli taraftar gruplarından birisine sahip olan PAOK, maçlarını 28 bin 700 kapasiteli Toumba Stadı'nda oynuyor.

Yunan ekibin kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Kaleciler: Kresic, Glykos, Chalkias

Savunma: Boussaidi, Cirillo, Malezas, Contreras, Sznaucner, Savini, Zuela

Orta saha: Garcia, Vitolo, Sorlin, Fotakis, Koutsianikoulis, Ivic

Forvet: Salpingidis, Muslimovic, Sakis Papazoglou, Vieirinha, Filomeno, Athanasiadis Bu arada, Avrupa kupaları mücadelesine ilk kez bir Türk takımı, Yunan temsilcisi PAOK ile eşleşti.

ĄηêŁkå39™
08-06-2010, 17:23
Erol Bulut'tan PAOK yorumu..

Yunanistan'da forma giyen Fenerbahçeli eski futbolcu Erol Bulut, sarı lacivertlilerin PAOk'la eşleşmesini değerlendirdi..
http://www.ajansspor.com/resimv3/kucuk/k340_erolBulut_kafa.jpg
Erol Bulut Lig TV'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin zorlu bir kura çektiğini, PAOK'un geçen sezonu çok iyi geçirerek 2. olduğunu kaydetti. Bulut, ''Zor bir maç olacak. Hem taraftarı olsun hem de takım olsun, PAOK iyi bir ekip. Geçen yıl ofansif bir futbol oynadılar. Duran toplarda etkili oyuncuları var. Ancak sonuçta Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynarsa turu geçer'' dedi.