PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alex; ''Biz futbol oynamıyoruz!''


Melancholy
08-05-2010, 23:28
http://www.ajansspor.com/resimv3/alex_site_giris.jpg


Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, Young Boys yenilgisi sonrasında çok çarpıcı yorumlar yaptı, eleştirileri yanıtladı, neden kaybettiklerini ve eksiklerini anlattı..

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex, takımının Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden elenmesini, kişisel internet sitesinde değerlendirirken, ''Üzüntü büyük ama bundan ders almayı bilmeliyiz'' dedi.

Alex, kişisel internet sitesindeki yazısında, geçmişte formasını giydiği diğer kulüplerde de sahasında oynayıp kaybettiği önemli kupa maçları olduğunu belirterek, ''Young Boys'a karşı alınan bu yenilgi beni çok daha üzdü. Burada (Türkiye'de) kazanma hırsımızın olmadığı, koşmadığımız için kaybettiğimiz söyleniyor, ama ben bu görüşe yüzde 100 karşıyım. Kaybettik, çünkü rakip bizim takımdan daha iyi futbol oynadı'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin hareketli, istekli ve çok koşan bir futbol sergilediğini, ''organize olmak'' ve ''kişisel beceri''nin eksik olduğunu ifade eden Alex, ''Biz futbol oynamıyoruz, sadece rakibin peşinden koşuyoruz. Gerçekten topu ayağınızda tutmadığınız an, galibiyet daha da uzaklaşıyor'' değerlendirmesini yaptı.

Brezilyalı futbolcu, ''180 dakika boyunca bizden çok daha üstün olan bir takıma layıkıyla kaybettik'' dedi. Young Boys maçlarından sonra düzeltilmesi gereken çok şey olduğunun görüldüğünü kaydeden Alex, artık UEFA Avrupa Ligi veya Süper Lig'e konsantre olup, buradaki maçları kazanmak için çalışmak gerektiğini belirtti.

Tecrübeli futbolcu, maçlarda daha iyi sonuçlar almak için fizik ve tekniklerini artırmaları gerektiğini, bundan dolayı her geçen gün daha fazla çalışmak zorunda olduklarını vurguladı.

Ajansspor

ĄηêŁkå39™
08-06-2010, 16:56
doğru diyor kaptan :)