PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe :0 Young Boys :1 / F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti


Melancholy
08-04-2010, 23:20
Kocaman fiyasko!
Sezona Daum’u gönderip Aykut Kocaman’la başlayan ve farklı bir transfer politikası izleyen (!) F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti!

http://im.htspor.com/2010/08/04/538773_detay.jpg?1280953394
Foto Galeri (http://galeri.haberturk.com/kategorileric/index/170)



HTSPOR.COM

FENERBAHÇE-YOUNG BOYS KARŞILAŞMASININ TÜM AYRINTILARI VE DETAYLI İSTATİSTİKLERİ HTSPOR ARENA'DA. HTSPOR ARENA'YA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!!! (http://arena.htspor.com/Match_Data.aspx?id=2285)

Zico ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kapısını aralayan, ardından Aragones'le büyük hüsran yaşayan, sonrasında Daum'la son hafta Süper Lig şampiyonluğunu kaçıran Fenerbahçe, yeni sezon öncesi Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Aykut Kocaman yönetiminde ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Young Boys karşısında Kadıköy'de sahadan 1-0 mağlup ayrılarak Devler Ligi'ne veda etti.

http://www.haberturk.com/images/galeri_icon.gif (http://galeri.haberturk.com/galeri/index/403386) Galeri için tıklayınız... (http://galeri.haberturk.com/galeri/index/403386)

Geçtiğimiz sezonlarda yıldız futbolcuları kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, bu sezon izlediği politika ile daha şimdiden eleştirilerin odağı haline geldi. Yaklaşık 80 gün sonra Kadıköy'de taraftarı ile buluşan Fenerbahçe, sahada kâbus yaşatırken umutlarını UEFA Avrupa Ligi play-off'larına taşıdı.

İlk 10 dakikaya baskılı başlayan Fenerbahçe, İsviçre ekibinin hızlı oyunu karşısında fazla direnemedi. Kalesinde oldukça tehlikeli anlar yaşayan sarı-lacivertliler 40. dakikada Bienvenu'nın attığı golle mücadelede 1-0 yenik duruma düştü ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Zorlu mücadelenin ikinci yarısında ne senaryo ne de skor değişmedi. Slovak oyuncu Stoch'un ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğü mücadelede Fenerbahçe Devler Ligi'ne havlu attı. Umudunu UEFA Avrupa Ligi'nde arayacak olan Sarı-Kanarya yeni sezon öncesi hazır olmadığının mesajını da verdi.

FENERBAHÇE-YOUNG BOYS

STAT: Şükrü Saraçoğlu
HAKEMLER: Alexei Nikolaev, Tikhon Kalugin, Anton Averianov, Eduard Malyy
FENERBAHÇE: V. Demirel, Bekir, Bilica, İlhan, Santos, Dia, Baroni, Emre, Stoch, Alex, Gökhan Ünal
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

YOUNG BOYS: Wölfli, Dudar, Sutter, Costanzo, Doubai, Bienvenu, Spycher, Lulic, Affolter, Degen, Jemal
TEKNİK DİREKTÖR: Vladimir Petkoviç

SAKAT OYUNCULAR: Uğur Boral, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Güiza, Lugano - Fenerbahçe / Hassan Lingani - Young Boys
CEZALI OYUNCU: Kazım Kazım - Fenerbahçe

NOYAN
08-04-2010, 23:43
erken havlu attılar ya