PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Young Boys : 2 Fenerbahçe : 2


Melancholy
07-28-2010, 23:21
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_om_fb001.jpg


Kanarya kabus gördü!


Fenerbahçe, Young Boys karşısında ölüp ölüp dirildiği maçtan 89'da penaltıdan yediği golle berabere ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Young Boys'la karşılaşan Sarı Kanarya, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Maçta Kazım 43. dakikada kırmızı kartla oyundan atılırken Young Boys'un iki topu da direkten döndü.

Maça çok hızlı başlayan Young, henüz 3 dakika için iki net pozisyon yakaladı. Ancak 4. dakikada hızlı gelişen atakta F.Bahçe golü buldu. Gökhan Ünal'ın pasında kaleciyi avlayan Emre, F.Bahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Ancak çok geçmeden aradığı golü bulan Young Boys, 18. dakikada Dudar'ın kafasıyla eşitliği yakaladı. Bu arada 30. dakikada gelişen ev sahibi atağında direkten dönen topu Lulic boş kale yerine dışarı attı.
Bu dakikalarda Young Boys, F.Bahçe'nin kalesine akın akın gelirken temsilcimizi rahatlatan gol yeni transfer Stoch'tan geldi. 42. dakikada Gökhan Ünal'ın çevirdiği topa ceza yayı üzerinden gelişine nefis vuran Stoch'un şutunda direğe de çarpan top ağlarla buluştu. Bu arada 43. dakikada ikinci sarı kartı gören Kazım kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İkinci yarıda da çok etkili olan Young Boys, bir çok net pozisyon yakalarken kaleci Volkan, kalesinde adeta devleşti. Öte yandan Young Boys'ta 78. dakikada Costarzo'nun bir şutu üst dierkten döndü.

Hız kesmeyen ev sahibi ekip beraberlik golü için yüklenirken 88. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Costanzo skoru belirledi: 2-2.

YOUNG BOYS: 2 - FENERBAHÇE: 2
STAT: Stade de Suisse
HAKEM: Svein Oddvar Moen (Norveç)

YOUNG BOYS: Bürki, Dudar, Sutter, Costanzo, Doubai, Bienvenu, Spycher, Lulic, Affolter, Degen, Jemal
TEKNİK DİREKTÖR: Vladimir Petkoviç

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Önder, Bilica, Bekir, Andre Santos, Kazım, Cristian, Emre (Dk. 86 Deivid), Stoch, Alex (Dk. 80 Semih), Gökhan Ünal (Dk. 72 Selçuk)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

SARI KARTLAR: Bekir, Önder, Alex, Volkan (Fenerbahçe), Costanzo (Young Boys)

KIRMIZI KART: Kazım

GOLLER: Dk. 5 Emre, Dk. 18 Dudar, Dk. 42 Stoch, Dk. 89 Costanzo

(Ligtv.com.tr)