PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alex önce dostluk yok dedi sonra özür diledi !


Melancholy
07-21-2010, 18:45
http://kralspor.ensonhaber.com/resimler/alexten_ozur.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/alexten-ozur.html)

Alex, yanlış anlaşıldığına dair bir tekzip metni yayınladı.
Alex de Souza, Galatasaray ile oynayacakları dostluk maçını anlayamadığını söylerken “Arada dostluk yok ki” şeklinde çarpıcı bir sözcük kullandı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak özel maç öncesi Alex de Souza'dan ilgi çekici bir açıklama geldi. Brezilyalı futbolcu kendine ait internet sitesinde, "Açıkçası bu dostluk maçını ben anlayamadım. Benim bildiğim Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dostluk yok ki" ifadelerini kullandı. Yarım saat sonra ise bu ifade açıklamanın Türkçe versiyonundan kaldırılırken, Alex yanlış anlaşıldığına dair bir tekzip metni yayınladı.

TELAFİSİ YOK
Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza Pazartesi günü oynanan Genk maçı öncesi kaleme aldığı yazısına Belçika kampının ilk haftasını değerlendirerek başladı. Hazırlık maçlarında aldıkları skorlardan çok oyun içinde yaptıkları hataların önemli olduğunu belirten Alex, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Young Boys'a karşı 28 Temmuz'da oynayacakları maçın telafisi olmadığını vurguladı.

Açıklamanın ilgi çekici kısmı ise son bölümdeydi. Galatasaray ile oynanacak Gurbet Kupası maçını değerlendiren Brezilyalı futbolcu, "Açıkçası bu dostluk maçını ben anlayamadım, çünkü benim bildiğim Galatasaray ile Fenerbahçe arasında dostluk yok ki" ifadesini kullandı.

Bu cümle yazının Portekizce ve Türkçe her iki versiyonunda da yer alırken, yaklaşık yarım saat sonra Türkçe metinden Alex'in derbi ile ilgili "Çarpıcı" değerlendirmesi kaldırıldı.

DOSTLUK YOK
Brezilyalı futbolcu bir kaç dakika sonra her iki dilde de bir tekzip yayınlayarak yanlış anlaşıldığını amacının "Fenerbahçe ile Galatasaray arasında dostluk yok" demek olmadığını söyledi. Ufak bir tercüme hatası olduğunu belirten Alex doğru cümlenin; "İtiraf ediyorumki bu hazırlık maçını anlamadım çünkü Fenerbahce ve Galatasaray arasında ' hazırlık maçı ' olmaz." olduğunu söyledi.


ensonhaber