PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daum; "Başarılı olmama rağmen.."


Melancholy
07-17-2010, 18:36
http://www.ajansspor.com/resim/daum_yeni_yakin09.jpg


"Başarılı olmama rağmen.."


Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, takımdan kopmak zorunda kaldığını söyledi. İstediği trannsferlerin yapılmadığını da öne süren Daum, Semih ve takımdaki Brezilyalılar hakkında görüş bildirdi..



Daum, sarı-lacivertli takımının kampını izleyen Türk gazetecilerle Köln'de biraraya geldi.

Türkiye'yi ikinci vatanı olarak gördüğünü belirten Daum, "Başarılı olmama rağmen, Fenerbahçe'den kopma zorunda kaldım" dedi.

Yönetimin transfer konusunda kendisine yardımcı olmadığını öne süren Daum, devre arasında yapılması gereken transferler konsunda rapor verdiğini, ancak bunun yerine getirilmediğini söyledi.

Semih ile herhangi bir sorununun bulunmadığını da ifade eden Daum, Semih'in Güiza kadar iyi bir futbolcu olmadığını ve zamanında kendisiyle de görüştüğünü belirtti.

Semih'in ''Daum kalırsa ben takımdan ayrılırım" şeklindeki sözü için de Alman teknik adam, "Kendi bileceği şey. Aykut Kocaman ile kadroya girer, kendisini de gösterir. Önemli olan Fenerbahçe'dir" dedi.

Brezilyalı futbolcular arasında birliğin olmadığını ileri süren Daum, Ümit Özat'ın yönetim tarafından istenmediğini de iddia etti.

Daum, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde turu geçebileceğine inandığını da ifade etti.



Ajansspor