PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Godaddy Domain Transfer


_SoN_
07-14-2010, 14:06
Godaddy hesapları transfer olayında sorun yaşayan bir çok kişinin olması üzerine bu yazıyı hazırlamayı düşündüm.Sırasıyla yapılacakları en detaylı halde anlatmaya çalışacağım.
Öncelikle godaddy (http://www.godaddy.com/) hesabımıza giriyoruz.Domain kısmından istediğimiz domainin sol tarafındaki seçmeli yeri işaretliyoruz ve yukarıdaki menülerden Account Change tıklıyoruz. Karşımıza bilgileri girebileceğimiz form sayfası gelecektir.Transfer edilecek kişinin bilgilerini doğruca giriyoruz.E-posta adresini dikkatli girin çünkü bu e-posta adresine şifrelerin olduğu bir mail gidecektir.Bütün bilgileri doğru girdikten sonra.Form sayfasının altında;
For security purposes I authorize the rejection of all transfer requests for all selected domain names for a period of 60 days from the date of this Registrant Name Change. I have read the Domain Name Change Registrant Agreement (javascript:void(window.open('https://www.godaddy.com/gdshop/legal_agreements/domain_change_registrant.asp?isc=touchdown2&prog_id=&ppDomain=','_info','width=780,height=580,resizable =yes,scrollbars=yes'))) and agree to its terms for all selected domain names.
Yazının yanındaki kutuyu işaretlemeyi unutmuyoruz ve devam ediyoruz.Domain paneline gelene kadar Continue tıklıyoruz.
Domain panelimize döndüğümüzde artık bizim görevimiz bitmiştir.Karşı tarafa hemen mail gidecektir ve iki kod gönderilecektir.
Karşı taraf hesabına giriş yapmalısın ve domain paneline geldikten sonra sol tarafta Pending Account Changes tıklamalısın.Gelen sayfada sağ üstte http://img230.imageshack.us/img230/4757/btnactacceptacctchangeiw2.gif butonuna tıklıyoruz ve mailimizde gelen bilgileri giriyoruz ve devam ediyoruz.Bundan sonraki işlemler domain satın alma gibidir devam bildiğiniz yöntemle devam edeceksiniz.Talep olursa satın alma işlemlerinide detaylı olarak anlatabilirim.
İyi çalışmalar