PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet partisinde yeni dönem


Melancholy
07-09-2010, 15:40
http://images.ensonhaberim.com/resimler/diger/saadet_partisinde_yeni_donem.jpg (http://www.ensonhaber.com/saadet-partisinde-yeni-donem.html)



Saadet Partisi’nde GİK dışı kalan isimler


Saadet partisinden Ak saçlılar gidiyor. Erbakan'ın oğlu ve kızı da GİK listesinde yok...


ENSONHABER.com / ÖZEL Yenilik sloganıyla Saadet Partisi'nin başına gelen Numan Kurtulmuş, partide ciddi bir revizyona gidiyor.


MİLLİ GÖRÜŞ GELENEĞİ DEĞİŞİYOR
Saadet Partisi 11 Temmuz’da olağanüstü kongreye gidiyor. Milli Görüş geleneğinde olağanüstü kongrelerinde her şey normal seyrinde gider, Milli Görüş Lideri Erbakan’ın işaret ettiği doğrultuda yürütülürdü. Ama bu kez bir fark var. Kurtulmuş bu geleneğin dışına çıktı.

FARK VAR DEĞİŞİM VAR
Gençlere verdiği önemle bilinen Kurtulmuş özellikle 29 Mart seçimleri öncesi yaptığı yeniliklerle hem de gençleri teşvikiyle partide olacak değişime zemin hazırlamıştı. Parti tabanının çok da alışık olmadığı bir şekilde “Fark Var-Saadet var” sloganıyla çıkış yakalayan, Milli görüşçü gençlerin dikkatlerini çeken Kurtulmuş, partide ciddi bir değişime gidiyor. Kurtulmuş teşkilatları, GİK’i ve Başkanlık Divanı’nı yeniden yapılandırıyor.

ERBAKAN’LAR LİSTEDE YOK
Genel İdare Kurulu listesi bu değişimi doğrular nitelikte. Hala parti üzerinde ağırlığı bilinen Necmettin Erbakan'ın kızı ve oğlunun adı bu yılki GİK listesine giremedi. Bu durum "Partiden Erbakanlar’ın izleri de partiden siliniyor." yorumlarına neden oldu. Erbakan’ın geçen kongrede GİK listesine giren kızı ve oğlu bu kongrede listede yer almadı.

SAADET'TE YENİ DÖNEM
Partinin adeta emekliler lokalini andıran GİK listelerinden birçok isim çıkarıldı. Milli görüş geleneğinin önemli isimlerinden Şevket Kazan da listeye giremedi. Saadet’teki gençleşme harekatı bir çok eski ismi sildi. Yeni dönemde gençlerin ağırlığı hissedilecek.

Kurtulmuş'un oluşturacağı yeni listesi Milli Görüş'ün genç isimlerinden, kamuoyunun yakından tanıdığı üst düzey bürokratlardan ve siyasetçilerden oluşuyor...

İŞTE SAADET’TE GİK DIŞI KALACAK İSİMLER

Abdullah ARSLAN
Abdülkadir ÇELİK
Ahmet Fevzi İNCEÖZ
Ahmet TEKDAL
Arif Ersoy
Ayşenur Tekdal
Birol AYDIN
Celal Asiltürk
Duran Soyuğur
Dursun Ali DÜZENLİ
Elif ERBAKAN
Fatih ERBAKAN
Fehim Adak
Fethullah Erbaş
Fikret KARABEKMEZ
Fuat SAĞIROĞLU
Hilmi TANIŞ
İhsan FİNCAN
İsmail MÜFTÜOĞLU
Latif Öztek
Lütfü YALMAN
Mehmet BATUK
Mehmet BOZGEYİK
Mehmet Karaman
Mete Gündoğan
Mine KAYA
Mustafa GEÇER
Mustafa Özkafa
Oğuzhan Asiltürk
Orhan ALTINÖZ
Osman Seçilmiş
Osman YUMAKOĞULLARI
Sadrettin KARADUMAN
Seyfullah ŞAHİN
Suat PAMUKÇU
Şerafettin KILIÇ
Şevket KAZAN
Temel KARAMOLLAOĞLU
Veysel CANDAN
Yakup BUDAK
Yasin HATİPOĞLU
Yaşar CANBAY
Zülfikar GAZİ


ensonhaber

NOYAN
07-09-2010, 21:22
hayırlı olsun...

_SoN_
02-19-2016, 12:30
yeni dönemler devam ediyor.

Kalpsiz_
01-06-2017, 17:44
teşekkürler.

szr731
09-12-2019, 21:10
saadet partisini yıllardır biliriz sayın hocamız la sevdik ama son dönemde kamalak beyfendi sayesinde soguduk yanlış kişiler yanlış sonuclar dogurur