PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Aykut Kocaman Daha Adaletli.."


ĄηêŁkå39™
07-06-2010, 16:19
"Aykut Kocaman Daha Adaletli.."

Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, teknik direktörlüğe getirilen Aykut Kocaman'ın daha adaletli, sevgisini belli eden bir insan olduğunu söyledi..

http://ajansspor.com/resim/bekirirtegun_fbforma_poz.jpg
Bekir, FBTV'ye yaptığı açıklamada, Aykut Kocaman'ın takımın başına gelmesinin futbolcular için de çok olumlu olduğunu belirterek, ''Aykut hocanın gelişiyle Fenerbahçe camiasının genelinde bir güven var. Herkes şunu biliyor ki; gerçekten daha adaletli, sevgisini belli eden bir insan. Bir tarafının da sert olduğunu biliyoruz'' dedi.

Aykut Kocaman ile çalışmanın çok güzel olacağını vurgulayan Bekir, şöyle devam etti:
''Kendisi çok sevdiğimiz bir insan. Umarım onunla birlikte çok güzel başarılar elde ederiz. Aykut hocanın futbol anlayışı topa daha çok sahip olmak, çok çabuk oynamak, göze hoş gelen futbol oynamak. Fenerbahçe gibi bir camiaya da bu şekilde futbol oynamak yakışır. Çünkü çok yetenekli futbolcular elinizde var ve daha kaliteli futbol oynamak zorundasınız. Aykut hocanın isteği bu oyun şablonunu sahaya yansıtabilmek için buna göre çalışmak gerekiyor. Antrenmanlar da buna yönelik oluyor.''

-''BU SENE BENİM İÇİN ZOR OLACAK''-
Bekir, alternatifli bir kadroları olduğunu vurgulayarak, ''Bu sene benim için zor olacak ama karlı çıkan Fenerbahçe olacaktır. Hepimiz çok iyi dostuz, çok iyi anlaşıyoruz. Fakat sahanın içinde de hepsini geçmek için elimden geleni yapacağım'' şeklinde konuştu.

Yeni transferler İlhan, Stoch ve Caner'in çok iyi futbolcular olduğunu kaydeden Bekir, ''Umarım hepsi Fenerbahçe'ye çok faydalı olur'' dedi.

Bekir, yeni sezon hazırlıklarının güzel geçtiğini, bu sezon çalışmalara çok zevkli başladıklarını, daha çok topla futbolcunun sevdiği ama bir yandan da tempolu geçen idmanlar yaptıklarını söyledi.

ajansspor