PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dunga, G.Saray'dan kimi beğendi?


kayısıkentli
02-04-2008, 13:50
Brezilya Teknik Direktör Dunga, dün gece Fenerbahçe'nin Brezilyalılarını izlemeye gelmişti, ancak sambacılar sahada gezindi, o G.Saray'ın genç yıldızını beğendi.

Zaman Gazetesi'nin Geleneksel "Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne" katılmak için İstanbul'a gelen Dunga, Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki derbi karşılaşmasını da izledi.
Her iki takımın da derbiye yakışır bir oyun ortaya koyduğunu belirten Brezilyalı teknik adam, ''Bu akşam çok zevkli bir karşılaşma izledik. Her ne kadar gol olmasa da futbolcuların perfonmansı çok iyiydi. Fenerbahçe biraz daha kontrollü oynadı, Galatasaray ise daha çok koşan taraftı. Galatasaraylı futbolcuların çok koşması Fenerbahçe'nin oyununu bozdu'' diye konuştu.
''GALATASARAY'IN 61 NUMARALI FUTBOLCUSUNU ÇOK BEĞENDİM''
Derbi maçta en beğendiği futbolcuyu da açıklayan Dunga sözlerini şöyle sürdürdü: ''Dediğim gibi Galatasaray çok koştu. Belki normal futbolları bu değil. Ama bu oyun sistemi Fenerbahçe'nin oyununu bozdu. Her iki takımda da çok iyi futbolcular var. Ben özellikle Galatasaray'da oynayan 61 numaralı futbolcu Serkan Çalık'ı çok beğendim. Genç bir futbolcu ve çok yetenekli.''
''BREZİLYA MİLLİ TAKIMI KADROSU ÇOK GENİŞ''
Fenerbahçe'de oynayan Brezilyalı futbolcuların milli takıma çağrılma olasılığı hakkında da konuşan Dunga, ''Bizim kadromuz oldukça geniş. Her futbolcuyu değerlendiriyoruz. Oldukça opsiyonlu bir kadroya sahibiz. Dünyanın her tarafında forma giyen oyuncuları takip ediyoruz. Fenerbahçe'den Alex ve Edu da Brezilya milli takımının formasını giymiş oyuncular'' dedi.
''TÜRKİYE'DEKİ, BREZİLYALI FUTBOLCULARI TAKİP EDİYORUM'
Türkiye'de forma giyen Brezilyalı futbolcular hakkında da konuşan Dunga, ''Burada oynayan oyuncular konusunda irtibatımız var. Uzaklık söz konusu değil. Teknoloji geliştiği için devamlı irtibat halindeyiz. Bu oyuncuların Türkiye'de oynaması Türk futbolu için bir şans. Brezilyalı futbolcular gittikleri ülkelere çabucak adapte olurlar. Türk Vatandaşı olan futbolcuları tebrik ediyorum'' diye konuştu
Cihan

DİGİMAX
02-04-2008, 17:18
serkan barışı geçti bu aralar...
umarım serkan ver barış orta sahanın dinamosu olurlar...