PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arınç'a göre AK Parti'nin yeni oy oranı


kayısıkentli
02-04-2008, 13:48
Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, memleketinde partisinin yeni hedeflerini açıklarken alacağı oyu tahmin etti.

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, ''AK Parti'nin oy oranı yüzde 52'lere çıktı'' dedi. AK Parti Manisa İl Danışma Kurulu Toplantısı, Manisa Belediyesi Kültür Sitesi Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Bülent Arınç, burada yaptığı konuşmada, belediye başkanlarının halkla iletişimlerini daha sıkı tutmaları gerektiğini, yapılan hizmetleri görmeyenlerin mutlaka çıkacağını söyledi.
Arınç, ocak ayında Türkiye genelinde yapılan bir araştırmaya göre ''AK Parti'nin oy oranının yüzde 52'lere çıktığını'' bildirdi. Yerel seçimlerde 2 iddiaları olması gerektiğini ifade eden Arınç, ''İnşallah bir dahaki yerel seçimlerde bütün belediyeleri kazanma iddiamız olacak. Yapılacak 2 iş var, birincisi kazandığımız yerler tekrar devam, ikincisi geçmişte kazanamadığımız belediyeleri kazanmak. Bu bizim iddiamız ve iddiamız olmalıdır. İddiamız da güçlü olmalı'' diye konuştu.
AK Partililer'in gururla, ''Ben AK Partili'yim'' demeleri gerektiğini belirten Arınç, şöyle konuştu: ''Daha iki dönem bu ülkedeyiz Allah'ın izniyle. Adam gibi adam olacağız, AK Parti için çalışacağız ve AK Parti gibi başarılı olacağız. Bütün partiler ayaklarını denk alsınlar. Yüzlerini millete dönsünler, iyi çalışsınlar, milleti başlarına taç yapsınlar.''
AA

serseri_kursun
02-06-2008, 16:46
buyuk ıhtımal dedıklerı olucak Akp boyle gıderse durdurulamaz helal olsun

çakır
02-06-2008, 19:35
çok fazla iddaalı bir açıklama ama doğru. şunu unutmamalılar vezir yapan millet rezil de yapar. gerçi bu bilince sahipler. Tayip erdoğan olduğu sürece kolay kolay sarsamazlar bu partiyi bu bi gerçek Durmak yok yola devam