PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Caner ''Gerçek Fenerbahçeliyim..''


Melancholy
06-30-2010, 22:09
http://www.ajansspor.com/resim/canerErkin_fb_aciklama.jpg


Fenerbahçe'nin yeni transferi Caner Erkin, Galatasaray'da kalmayı kendisinin istemediğini belirtirken, "Ben gerçekten Fenerbahçeliyim" dedi..

Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Caner, Fenerbahçe'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken, ''Böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah burada uzun seneler kalmak istiyorum'' dedi.

Sarı-lacivertli ekibi zor bir sezonun beklediğinin ve beklentilerin yüksek olduğunun aktarılması üzerine Caner, ''Hedeflerimiz her zaman büyük olmak zorunda. Hem kulüp açısından, hem başkanımız, hem de camia açısından beklentiler yüksek. Şampiyonluk bekleniyor. Biz de elimizden geleni yapmak zorundayız. Şampiyonlar Ligi, Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda birinci olmak istiyoruz'' diye konuştu.

Fenerbahçe'ye gelmesinde teknik direktör Aykut Kocaman'ın da etkili olduğunu aktaran genç futbolcu, CSKA Moskova ile yaşanan bonservis sorunu nedeniyle de transferinin biraz geciktiğini ifade etti.

-''ARDA BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIM''-
Caner Erkin, geride kalan sezonu kiralık olarak geçirdiği Galatasaray'da kendisinin kalmak istemediğini söyledi.

Yöneltilen bir soru üzerine Caner, ''Galatasaray'da kalmayı ben istemedim ve Fenerbahçe'ye gelmek istedim. Bunun için buradayım zaten'' şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı takımdan ayrılmasında, Arda Turan ile antrenmanda yaşadığı gerginliğin etkili olup olmadığı şeklindeki soruya ise Caner, ''Hiç alakası yok. Arda benim çok yakın arkadaşım. 7-8 senedir milli takımlarda beraberdik. Hiçbir sorumuz yok. O anda gelişmiş bir olaydı'' yanıtını verdi.

-''GERÇEK FENERBAHÇELİYİM''-
Sarı-lacvertli takımın yeni transferi Caner Erkin, kendisinin gerçek bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu kaydetti.

Galatasaray'da oynarken de geçmişte de Fenerbahçe taraftarı olduğunu açıkladığını anlatan Caner, ''Ben gerçekten Fenerbahçeliyim'' diyerek sözlerinin tamamladı.

Caner Erkin, açıklamasının ardında Fenerbahçe takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Ajansspor

NOYAN
06-30-2010, 22:26
niye güldün, olamaz mı? :)

Melancholy
06-30-2010, 22:32
niye güldün, olamaz mı? :)

Galatasaray'a gelmeden önce de Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynarım demişti o geldi aklıma güldüm :)

Para bu adama herşeyi söyletir :)

NOYAN
06-30-2010, 22:38
vay be :)

DİGİMAX
06-30-2010, 23:47
hep aynı klasikleşmiş laflar:)

_SoN_
07-01-2010, 10:39
Fenerbahçeye gelen hep doğuştan fenerli oluyor zaten :)