PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İsviçre : 0 Honduras : 0


Melancholy
06-26-2010, 11:59
http://www.ajansspor.com/resimv3/honduras_isvicre_10.jpg


Eve döndüler!
İsviçre-Honduras mücadelesi golsüz sonuçlandı, H Grubu'nda son iki sırayı alan iki takım, Güney Afrika'dan erken ayrıldı..

NOTLAR.. NOTLAR..

2010 Dünya Kupası H Grubu'nda son maçlar öncesi ikinci tur şansı mucizelere kalan puansız Honduras ile 3 puan ve averajla üçüncü olan İsviçre, Bloemfontein kentindeki 69 bin seyirci kapasiteli Free State Stadı'nda karşı krşıya geldi.

-GÖKHAN VE EREN 11'DE, HAKAN YEDEK-
İsviçre'de Türk asıllı futbolculardan Gökhan İnler ve Eren Derdiyok, 11'de sahaya çıktılar. Ayrıca Gökhan, takım kaptanı olarak sahada yer aldı. İki futbolcu da 90 dakika sahada kalırken, bir diğer Türk asıllı futbolcu Hakan Yakın, ikinci yarıya Fernandes'in yerine başladı.

-TEMPO DÜŞÜKTÜ-
Seyir zevkinin olmadığı ve düşük tempoda oynanan karşılaşmanın son bölümlerinde İsviçre gol için daha çok rakip kaleye gitse de mücadelede daha net pozisyonları bulan taraf Honduras oldu. Özellikle hızlı gelişen ataklarda önemli tehlikeler yarattılar.

-BİRLİKTE VEDA ETTİLER-
Golsüz sona eren karşılaşma sonrası İsviçre 4 puana yükselirken, Honduras ilk puanını aldı. Diğer maçta Şili'yi 2-1 yenen İspanya, 6 puan ve averajla lider olarak gruptan çıktı. İspanya'nın ardından Şili ikinci tura yükselen takım oldu. İsviçre ve Honduras ise Dünya kupasına veda ettiler.

İSVİÇRE: 0 - HONDURAS: 0

Stat: Free State

Hakemler: Hector Baldassi (Arjantin), Ricardo Casas (Arjantin), Hernan Maidana (Arjantin)

İsviçre: Diego Benaglio, Stephan Lichtsteiner, Stephane Grichting, Steve Von Bergen, Reto Ziegler, Tranquillo Barnetta, Gokhan Inler, Benjamin Huggel (Dk. 78 Xherdan Shaqiri), Gelson Fernandes (Dk. 46 Hakan Yakın), Eren Derdiyok, Blaise Nkufo (Dk. 69 Alexander Frei)

Honduras: Noel Valladares, Osman Chavez, Maynor Figueroa, Victor Bernardez, Mauricio Sabillon, Edgard Alvarez, Wilson Palacios, David Suazo (Dk. 87 Danilo Turcios), Hendry Thomas, Jerry Palacios (Dk. 78 George Welcome), Ramon Nunez (Dk. 67 Walter Martinez)

Sarı kartlar: Dk. 4 Thomas, Dk. 58 Suazo, Dk. 65 Chavez, Dk. 89 W. Palacios (Honduras) Dk. 34 Fernandes (İsviçre)

İstatistikler: İsviçre Honduras
Topla Oynama Yüzdesi: 57 43
Şut Sayısı: 17 8
Kaleyi Bulan Şut Sayısı: 5 2
Korner: 5 3
Ofsayt: 2 9
Faul: 12 18
Sarı Kart: 1 4
Kırmızı Kart: - -

Ajansspor