PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Caner Fenerbahçe'de (!)


Melancholy
06-24-2010, 01:23
http://www.ajansspor.com/resim/canererkin_saglikkontrol.jpg


Caner Fenerbahçe'de (!)


Fenerbahçe'nin geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Caner Erkin ile anlaştığı iddia edildi..


Fenerbahçe, Miroslov Stoch'un ardından Caner Erkin'i de renklerine bağladı. Geçen sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Caner, yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek. Konuyla ilgili olarak görüşmeler sona ererken, Fenerbahçe'nin Caner için CSKA Moskova'ya üç milyon avro bonservis bedeli ödeneceği öğrenildi.

Uzun süredir Caner'le ilgili görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe yönetimi mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen; ancak istenilen performansı sergileyemeyen Caner'in Fenerbahçe ile anlaştığı kaydedildi.

Fenerbahçe'de oynamayı istediğini uzun süre önce söyleyen Caner'in kulübü CSKA Moskova'yla da anlaşmaya varıldı. Bu anlaşma için Fenerbahçe, Rus ekibine 3 milyon avro bonservis bedeli ödenecek.

Roberto Carlos ve daha sonra Vederson'un ayrılmasından sonra sol kanada yeni bir isim katmak isteyen sarı-lacivertli yönetim, Caner'le bu boşluğu doldurdu. Transfer için Caner'e ne kadar para ödeneceği ise açıklanmadı.

Fenerbahçe'nin bu transferi ise önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklayacağı öğrenildi.

Sadi Kemal Yaşar / Radyospor

ĄηêŁkå39™
06-28-2010, 23:45
hayrırlı olsun :)

Melancholy
06-29-2010, 13:30
http://im.htspor.com/2010/06/29/527690_htmansetyeni.jpg?1277807230


Caner Erkin F.Bahçe'de
Sarı-Lacivertliler genç yıldızı kadrosuna kattı!


HTSPOR.COM / ÖZEL HABER / Evren ALANLI

Fenerbahçe transfer bombalarını birer birer patlatmaya başladı. Önce Stoch'u alan ardından İlhan Eker'i kadrosuna katan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Caner Erkin'i de transfer ederek büyük sükse yaptı. Yıldız oyuncunun bonservisini elinde bulunduran CSKA Moskova kulübüyle 3 milyon Euro karşılığında el sıkışan Fenerbahçeli yöneticiler böylelikle bir transfer döneminde Galatasaray'ın elinden ikinci oyuncuyu da kapmış oldu.

Her iki taraf ile de kesin olarak anlaşıldığı öğrenilirken, Caner'in bu akşamki idmana çıkma olasılığı bile doğdu. Çok gizli bir şekilde yürütülen bu transfer çalışmasında Caner bu akşamki idmana çıkartılarak herkes şaşırtılacaktı ancak transferdeki bürokratik işlemlerin yetişmemesi ve imzaların faks yoluyla atılacak olması bu hayali suya düşürse de milli oyuncunun yarin sabah Fenerbahçe ile idmana çıkacağı bildirildi.

ĄηêŁkå39™
06-29-2010, 13:47
krasiç de yolda :)