PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avustralya : 2 Sırbistan : 1


Melancholy
06-24-2010, 01:16
http://www.ajansspor.com/resimv3/avustralya_sevinc23062010.jpg


Avustralya averaj kurbanı..
2010 Dünya Kupası D Grubu son maçında Sırbistan ile karşılaşan Avustralya, rakibini 2-1 yenip kupanın dışına iterken, Gana'nın averajla gerisinde kaldı ve Sırplar gibi turnuvaya veda etti.

NOTLAR.. NOTLAR..
2010 Dünya Kupası D Grubu son maçında Sırbistan ile Avustralya karşı karşıya geldi. Nelspruit'daki 43 bin seyirci kapasiteli Mbombela Stadı'ndaki karşılaşmayı, Uruguaylı hakem üçlüsü Jorge Larrionda, Pablo Fandino ve Mauricio Espinosa yönetti.

NEİLL 11'DE
Avustralya'da Galatasaray'ın savunmacısı Lucas Neill ilk 11'de ve kaptan olarak sahaya çıkarken, Harry Kewell kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemedi. Geçen sezonu Antalyaspor'da tamamlayan Jedinak da yedekler arasında yer aldı ve oyuna dahil olmadı.

KRASIC 11'DE, PANTELİC YEDEKTE
Adı Fenerbahçe ile anılan Krasic, mücadeleye 11'de başlarken, özellikle ilk yarıdaki etkili futboluyla göze çarptı. Krasic 62. dakikada yerini Tosic'e bıraktı. Trabzonspor'un transfer listesinde olan Pantelic ise, 67. dakikada oyuna girdi ve takımının tek golüne 84'te imza attı.

İLK YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI
İlk yarıda daha etkili gözüken taraf Sırbistan olurken, son bölgedeki etkisizlik nedeniyle aradığı golü bulamadı. Avustralya ise çok adamla savunma yapıp kontrataklarla sonuca gitmeye çalıştı ancak taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

CAHİLL ÖNE GEÇİRDİ
İkinci yarıda daha etkili gözüken Avustralya, 69. dakikada golü buldu. Sağdan yapılan ortada penaltı noktası üzerine doğru gelen kavisli topa Vidic'ten önce kafayı vuran Cahill, meşin yuvarlağı uzak köşeden ağlara yolladı.

HOLMAN GİRDİ, GOLÜNÜ ATTI
73. dakikada oyuna dahil olan Holman, farkı 2'ye çıkardı. Orta sahada topu kontrol eden Holman meşin yuvarlağı biraz sürdükten sonra sert vurdu, yere çarpan top köşeden ağlara gitti.

PANTELİC UMUTLANDIRDI AMA..
67. dakika oyuna dahil olan Pantelic, Sırbistan'ı umutlandıran isim oldu. 84'te Tosic'in vuruşunda kaleci Schwarzer'ın sektirdiği topa hamle yapan Pantelic, plase bir vuruşla fileleri havalandırarak takımını umtlandırdı..

AVUSTRALYA KAZANDI, İKİ TAKIMA DA YARAMADI
Avustralya rakibini 2-1 yenerek gurubu 4 puanla bitirdi ancak aynı puana sahip olduğu Gana'ya averajla geçildi ve turnuvaya veda etti. Turnuvaya büyük umutlarla gelen Sırbistan ise grubu 3 puanla ve son sırada tamamlayarak evine döndü..

AVUSTRALYA: 2 - SIRBİSTAN: 1

Stat: Mbombela

Hakemler: Jorge Larrionda (Uruguay), Pablo Fandino (Uruguay), Mauricio Espinosa (Uruguay)

Avustralya: Mark Schwarzer, Lucas Neill, Michael Beauchamp, Tim Cahill, Josh Kennedy, Luke Wilkshire (Dk. 82 Richard Garcia), Mark Bresciano (Dk. 66 Brett Holman), Jason Culina, Carl Valeri (Dk. 66 Scott Chipperfield), Brett Emerton, David Carney

Sırbistan: Vladimir Stojkoviç, Branislav İvanoviç, Nemanja Vidiç, Aleksandar Lukoviç, Milos Krasiç (Dk. 62 Zoran Tosiç), Dejan Stankoviç, İvan Obradoviç, Zdravko Kuzmanoviç (Dk. 78 Danko Lazoviç), Milos Ninkoviç, Milan Jovanoviç, Nikola Zigiç (Dk. 67 Marko Panteliç)

Goller: Dk. 69 Tim Cahill, Dk. 73 Brett Holman (Avustralya), Dk. 84 Panteliç (Sırbistan)

Sarı kartlar: Dk. 18 Aleksandar Lukoviç, Dk. 59 Milos Ninkoviç (Sırbistan), Dk. 49 Michael Beauchamp, Dk. 50 Luke Wilkshire, Dk. 67 Brett Emerton (Avustralya)

İstatistikler: Avustralya Sırbistan
Topla Oynama Yüzdesi: 46 54
Şut Sayısı: 23 17
Kaleyi Bulan Şut Sayısı: 6 7
Korner: 5 6
Ofsayt: 1 7
Faul: 25 10
Sarı Kart: 3 2
Kırmızı Kart: - -

Ajansspor

NOYAN
06-24-2010, 01:20
Krasic çıkmasaydı iyi olacaktı. gerçi ilk yarıda da buldukları pozisyonları boşa harcadılar..