PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alex; 'Fener'de 4yıl daha oynarım'


Melancholy
06-22-2010, 16:24
http://www.spor3.com/images/news/356783.jpg (http://www.spor3.com/fenerde-4yil-daha-oynarim-585775h.htm)


Palmeiras'ın teklifini geri çeviren Alex, yönetime mesaj gönderdi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre, Palmeiras'ın teklifini geri çeviren Alex, yönetime mesaj gönderdi, gelecek sezon bitecek olan sözleşmesini uzatabileceğini söyledi.

Brezilya'da Palmeiras'ın Alex'i transfer edeceği iddiaları yoğunlaştı. Ancak Fenerbahçe kaptanı, Scolari'ye rağmen Brezilya'ya dönmeyi düşünmediğini söyledi. Geleceği hakkında fazla düşünmediğini anlatan Alex, 'Önümde daha 12 ay var. Türkiye'de 12 ayda çok şey değişir. Ne olacağını yüzde 100 söylemem mümkün değil. Birçok insan beni teknik direktör olarak görmek istiyor ama ben futbol oynamaya devam edeceğim. Daha sonra yeni sözleşme konusunu düşünmem gerekiyor. 3 ya da 4 yıllık yeni sözleşme yapabilirim' diye konuştu.

Alex, Brezilya milli takımına alınmamasıyla ilgili olarak da Dunga'yı suçladı ve 'Önceleri Milli Takım'a seçilmeyi bekliyordum çünkü çok iyi oynuyordum. Zaman geçtikçe Dunga, benim mevkimde birçok futbolcuyu denedi ama bana hiç şans vermedi' diye sitem etti.
Alex, 'Türkiye Dünya Kupası'na neden katılamadı?' sorusuna ise 'Eleme grubunda Malta ve Makedonya gibi küçük takımlara karşı çok puan kaybettiler ve bir daha kendilerini toparlayamadılar' karşılığını verdi.

haber3

NOYAN
06-22-2010, 16:48
hey maşallah :)