PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daum Zehir zemberek!


Melancholy
06-10-2010, 12:02
http://www.ajansspor.com/resim/daum_antalya_yakin10.jpg


F.Bahçe ile bir türlü ipleri koparmayan Daum, sessizliğini bozdu. Alman hoca, "Aykut'un sportif direktörlüğünü kabul etmem hataydı. Hep benim yerime oynadı. O varken kim gelirse gelsin başarılı olamaz" diye konuştu

Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği teknik direktör Christoph Daum suskunluğunu bozdu ve sportif direktör Aykut Kocaman'ı yerine oynamakla eleştirdi.

İspanya'nın Mallorca Adasında tatilini sürdüren Daum, Türkiye'den kendisini arayan yakın dostlarına, "En büyük hatam Aykut Kocaman'ın Sportif Direktör olarak göreve başlamasını onaylamam oldu. Aykut sportif direktör olarak kalsaydı, çok başarılı olabilirdi ama o hep Fenerbahçe Teknik Direktörlük koltuğunu hedeflemiş. Bunu zaman içinde anladım" dedi.

"AYKUT KALDIĞI SÜRECE..."
Alman hoca bununla da kalmadı ve "Bir yere not edin; Fenerbahçe'de benden sonra hangi teknik direktör göreve gelirse gelsin, Aykut Kocaman sportif direktör olarak görev yaptığı sürece benim yaşadıklarımın aynısını yaşar" ifadesini kullandı.

"BAŞKAN ŞAMPİYON YAPTI DİYECEKLERDİ"
Daum, üzüldüğü bir başka konunun ise kamuoyundaki genel görüş olduğunu belirterek, "Ben Fenerbahçe'yi şampiyon yapsaydım bile herkes Aziz Yıldırım takımı şampiyon yaptı diyecekti. Fenerbahçe'de dört yıl görev aldım, iki şampiyonluk elde ettim, iki şampiyonluğu da son maçta kaçırdım. Başarılı olup olmadığımın takdirini kamuoyuna bırakıyorum" dedi.

"AVUKATIMLA GÖRÜŞÜN DEDİM"
Alman hoca, sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili olarak da, "Fenerbahçeli yöneticilere Almanya'daki avukatlarımla görüşmeleri gerektiğini söyledim. Ayrıca avukatlarımı arayarak, sözleşmede yazılanlara uyulmasını ve gereğinin yapılmasıni istedim" diye konuştu.

http://www.ajansspor.com/gazeteler/images/7_gazetebaslik.gif