PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni 'Batman'de Joker yok


NOYAN
06-07-2010, 14:26
Yeni 'Batman'de Joker yok

'Batman' serisinin üçüncü filminde Heath Ledger'ın unutulmaz performansıyla akıllara kazınan Joker karakterinin yer almayacağı açıklandı.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/K%C3%BClt%C3%BCr%20Sanat/Sinema/100606joker.bmp,hlarge.jpg

ntvmsnbc
Güncelleme: 15:50 TSİ 06 Haziran. 2010 Pazar

İSTANBUL - Christopher Nolan'ın yönettiği Batman serisi, planlanırken 'Joker' karakterinin 'The Dark Knight'tan sonraki üçüncü filmde de olması planlanmıştı. Ama Heath Ledger'ın trajik ölümü sonrası planlarda değişiklik yapmak zorunlu hale geldi. Ya Joker'i başka bir oyuncu canlandıracaktı ya da üçüncü filmde Joker olmayacaktı.
Heath Ledger'ın sinema tarihine geçen performansı sonrası başka bir oyuncunun bu rolü oynaması kimsenin istediği bir şey değildi ve Joker yeni filmin hikayesinden çıkarıldı.
Şimdi yeni filme hanig kötü karakterin dahil olacağı ve o 'kötü'yü kimin canlandıracağı merakla bekleniyor.


Sinema tarihinin en iyi çizgi roman uyarlamaları arasında yer alan Nolan imzalı 'Batman Begins/ Batman Başlıyor' ve 'The Dark Knight/ Kara Şövalye'nin ardından çekilecek üçüncü film 20 Temmuz 2012'de gösterime girecek.
Özellikle serinin ikinci filmi 'The Dark Knight' eleştirmenler tarafından büyük övgü almış ve tüm zamanların en fazla izlenen filmlerinden biri olmuştu. 2000'lerin en iyi filmleri arasında gösterilen 'The Dark Knight' Ledger'ın Oscar alan performansıyla da sinema tarihine geçti.