PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Semih Şentürk, Bursaspor yolunda


Melancholy
05-24-2010, 12:36
http://medya.zaman.com.tr/2010/05/24/ym_semih_k.jpg


Turkcell Süper Ligi şampiyon tamamlayıp dikkatleri üzerine çeken Bursaspor, transferde de aynı performansı göstermeye hazırlanıyor. 4-5 futbolcu ile kadrosunu güçlendirmek isteyen yeşil-beyazlı takımda, Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk sesleri yükseliyor.


Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcu satmayıp takımlarını 4-5 takviye ile güçlendireceklerini dile getirmişti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Bursaspor transfer komitesi, ilk bombayı patlatmaya hazırlanıyor.


Fenerbahçe'yle yaşadığı sorunlar nedeniyle Sarı-lacivertli kulüpten ayrılmayı kafasına koyan Semih Şentürk, Bursaspor ile anlaşmak üzere. Galatasaray'a gideceği konuşulan ancak bu transferi gerçekleşmeyen milli futbolcunun, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan yeşil-beyazlı kulübe sıcak baktığı ileri sürüldü.
Semih Şentürk'le ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman ise 4-5 kaliteli futbolcu alacaklarını hatırlattı. Orta saha, sol bek, stoper ve forvet oyuncularından oluşacak yeni futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini belirten Nayman, bu futbolculardan birinin yerli olduğunu vurguladı.


Semih Şentürk'ün çok iyi bir futbolcu olduğunu dile getiren Nayman, "Semih, takımımızın karakterine uyan bir oyuncu. Takımda ağabeylik yapabilecek bir isim. Şuan herhangi bir görüşme olmadı diye biliyorum. Ama Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam isterse neden olmasın. Bursaspor çok büyük bir takım. Hocamız ne derse o olur. Hocamız, bize uyacak, takımdaki ahengi bozmayacak topçu istiyor." diye konuştu.


-"ALEX'İ, BAROS'U YADA BOBO'YU ALABİLİRİZ"-


Bu arada Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, hep Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Anadolu kulüplerinin futbolcularına talip olduğunu hatırlatarak, "Biz de büyük takımlara talibiz. Alex'i, Baros'u yada Bobo'yu alabiliriz." demişti.


Zaman