PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Fenerbahçe'nin gündemindeki üç teknik direktör


NOYAN
05-19-2010, 22:50
İşte Fenerbahçe'nin gündemindeki üç teknik direktör

Şampiyonluğu dramatik bir şekilde Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum ile yollar ayrılıyor. Sarı-lacivertlilerin gündeminde 3 tecrübeli teknik adam var.

08:17 | 19 Mayıs 2010



http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2010/05/19/fft16_mf654100.Jpeg



Fenerbahçe taraftarının da Trabzonspor maçı sonrasında en fazla tepki gösterdiği isimlerin başında gelen teknik direktör Christoph Daum (http://www.milliyet.com.tr/index/Christoph%20Daum)'un sarı- lacivertli kulüpteki görevi sona eriyor.

Alman teknik adam ile sözleşmesini fesh etmek için son detayları konuşan Fenerbahçe yönetimi (http://www.milliyet.com.tr/index/Fenerbahce%20yonetimi), takımı önümüzdeki yıl emanet edeceği teknik direktör arayışlarına başladı. Menajerler vasıtasıyla nabız yoklayan sarı- lacivertlilerin gündeminde 3 önemli isim bulunuyor.

Her teknik direktör değişikliğinde ismi sürekli anılan Shaktar Donetsk (http://www.milliyet.com.tr/index/Shaktar%20Donetsk)'in Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu (http://www.milliyet.com.tr/index/Mircea%20Lucescu) bu listenin başında yer alıyor. La Liga (http://www.milliyet.com.tr/index/La%20Liga)'da Barcelona (http://www.milliyet.com.tr/index/Barcelona)'nın ardından sezonu 2. sırada tamamlayan Real Madrid (http://www.milliyet.com.tr/index/Real%20Madrid)'in Şilili teknik direktörü Manuel Pellegrini ve Ajax (http://www.milliyet.com.tr/index/Ajax)'ı bu sezon Avrupa (http://www.milliyet.com.tr/index/Avrupa)'nın en golcü takımı yapan Hollandalı teknik adam Martin Jol (http://www.milliyet.com.tr/index/Martin%20Jol), Fenerbahçe'nin gündemindeki diğer iki teknik direktör.

Dünya Kupası öncesinde teknik direktör sorununu çözmeyi planlayan sarı- lacivertli yönetim yeni teknik adamının raporu doğrultusunda da vakit kaybetmeden transfer harekatına başlayacak.(Milliyet)